سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵
عالمي خود ساخته‌ که جز خدا ندید و جز خدا نخواست

رايزن فرهنگي ايران در مالزي در پيامي به مناسبت رحلت حضرت آيت‌الله العظمي بهجت(ره) ضمن عرض تسليت به مناسبت فقدان مرجع تقليد شيعه، از ايشان به عنوان عالمي خود ساخته‌ که جز خدا ندید و جز خدا نخواست ياد كرد و نوشت: ايشان ده‌ها سال جامعه مومنان، عارفان و خواص را از حضور و نفس گرم و موثر خود بهرمند ساخت._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در پيام محمد حسن واحدی، رايزني فرهنگي ايران در مالزي، پس از حمد و ستايش خداوند متعال آمده است: «اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی»
عالمی عارف و سالکی واصل، لبیک گویان به ندای "ارجعی" حضرت دوست، عزم سفر نمود و ناگهان از میان ما برفت، مردی آسمانی از تبار عرشیان، فرشیان را بدرود گفت و به کاروان ابدیت پیوست و جمال محبوب را در ملکوت اعلی به تماشا نشست. صاحبدلی که عالمانه و هوشمندانه عمری را در راه خدا و هدایت خلق خدا و تنویر افکار و تهذیب نفوس سپری کرد. 

عالم خود ساخته‌ای که جز خدا ندید و جز خدا نخواست، در مسیر سلوک به مدارج اعلی نايل شد و ده‌ها سال جامعه مومنان، عارفان و خواص را از حضور و نفس گرم و موثر خود بهرمند ساخت. 

عارف روشن ضمیری که هرگز با چشم بصیرت و بینايی که داشت و مسلط به ظاهر و باطن و پیدا و پنهان اشخاص و رویدادها و جامعه بود، خود را ندید و خود را نخواست و جز ذات ربوبی و دل‌های شکسته و نیازمند نور و روشنی رهروان نور در منظر و مريی نداشت و همین موجب رشد و عظمت روز افزون وجود و نیت خدائي او شد.
 
صاحب نفسی که با دعای مستجاب و نفس گرم خود، پیدا و پنهان جامعه مومنان را و ایمان و هدایت آنان را نگهداری کرد و استمرار بخشید. روحش با انبیاي الهی و معصومین (ع) و اولیاي الهی و مومنان صالح، محشور باد.
 
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی، رحلت این نادره دوران و ذخیره و حجت‌اله، مرد ملکوتی و فقیه ثقلین را به همه مومنان، علاقه‌مندان، علمای اسلام، رهبر معظم انقلاب و به‌ویژه وجود مقدس حضرت بقیه‌الله امام زمان(ع) تسلیت عرض می‌کند.» 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها