در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران صورت ميگيرد
عرضه 270 عنوان كتاب از سوي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران
عرضه 270 عنوان كتاب در دو غرفه كودك و نوجوان و بزرگسال و عرضه آثار انتشارات موسسه همشهري، از جمله فعاليتهايي اند كه سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در بيست و دومين نمايشگاه بين المللي كتاب انجام ميدهد./
وي گفت: «پيامبر اخلاق و اخلاق ما»،«27 ساعت در فرودگاه جان.اف.کندی»، «سفرنامه دوم مظفرالدين شاه به فرنگ» و «نغمه ايمان» از جمله كتابهاي تازه منتشر شدهاي اند كه از سوي موسسه نشر شهر در نمايشگاه كتاب عرضه ميشود.
نوريان عرضه كتاب و تسهيلات مناسب براي افزايش فرصت كتابخواني در سطح شهر تهران را از اهداف اين سازمان دانست و افزود: نيم درصد از بودجه شهرداري صرف توسعه و تجهيز كتابخانههاي عمومي شده و همچنين تسهيلات مناسبي براي ايجاد فرصت كتابخواني در سطح شهر تهران در نظر گرفته شده است.
وي در ادامه از ايجاد و راهاندازي كتابخانههاي مجازي در سال جاري خبر داد و تاكيد كرد: جهتگيري فعاليتهاي سازمان فرهنگي هنري شهرداري به گونهاي است كه بتواند سطح كيفي كتابخانهها را به سطح استاندارد نزديك كند.
نوريان اظهار داشت: شهرداري تهران در راستاي اعتلاي جنبه فرهنگي شهر، اقدامات مختلفي از جمله ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني، آسان كردن دسترسي مخاطبان به كتاب و گسترش فضاهاي كتابخانههاي شهر، تقويت مبادي توزيع كتاب، ارايه خدمات و تسهيلات مرتبط با كتاب، نظير پيك كتاب را در دستور كار خود قرار داده است.
وي افزايش نوبت انتشار «كتاب مترو» و «كتاب اتوبوس» را از ديگر تمهيدات شهرداري براي ساماندهي اوقات فراغت شهروندان در سطح شهر برشمرد.
بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 16 تا 26 ارديبهشت ماه سال جاري با حضور ناشران داخلي و خارجي در مصلاي امام خميني(ره) تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما