سرهنگ مهدی خادمیان، شاعر و از همکاران زندهیاد عباسعلی براتیپور تأکید دارد که آن مرحوم به معنای واقعی شعر را زندگی کرده و میتوان از وی به عنوان جان نجیب شعر انقلاب و آیینی نام برد.
همکار زندهیاد عباسعلی براتیپور با تأکید بر اینکه بهراستی کسی که میتواند معلم خوبی باشد، نباید وارد شغل دیگری شود، افزود: براتیپور با اینکه تخصص مکانیک داشت در نهاجا معلم زبان بود.
این شاعر همچنین با اشاره به اینکه براتیپور در هویتبخشی به جریان شعر انقلاب نقش مهمی ایفا کرد، گفت: وی حضوری مستمر در حوزه هنری داشت و سالها دبیر شعر محافل ادبی بود. وی متعلق به جریان فکری و ادبی ولایی و دلبسته اهل بیت (ع) بود و از مؤسسان انجمن قلم به شمار میآید که مجموعههای فاخر بسیاری در حوزه شعر آیینی و انقلاب خلق کرده که اغلب به موضوعاتی ازجمله جانبازان، عاشورا، امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) و امام خمینی (ره) اختصاص دارند.
خالق سرود نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به سابقه آشنایی 20 ساله خود با براتیپور، افزود: براتیپور از استوانههای شعر و سرود انقلاب اسلامی بود که «امام ای بلند آیت آسمانی» مشهورترین اثر وی است و تا ابد نامش را جاودان نگاه میدارد. زمانی که در دهه 80 مسئولیت خلق سرود نیروی هوایی را به من واگذار کردند نزد وی رفتم و رخصت خواستم که همان دیدار به ارتباط ادبی محکمی میان ما منجر شد.
وی گفت: بهمن سال گذشته که با جمعی از شاعران به دیدار براتیپور رفتم کتاب خود را به همراه لباس دوران خدمت به من اهدا کرد که آن لباس را به موزه نهاجا دادهام.
خادمیان با اشاره به اینکه براتیپور به مدت 13 سال مسئولیت اداره و ساماندهی دیدارهای سالانه مقام معظم رهبری با شاعران را بر عهده داشت، تأکید کرد: براتیپور به معنای واقعی شعر را زندگی کرد و جان نجیب شعر انقلاب و آیینی بود.
وی همچنین به ویژگیهای شخصیتی براتیپور اشاره کرد و گفت: وی استادی متواضع و مهربان بود که تمام دانش ادبی خود را در طبق اخلاص میگذاشت و به دیگران آموزش میداد. من درسهای زیادی از وی آموختهام که تنها به فنون شعر و ادبیات مربوط نیست بلکه در درجه اول تواضع، مهربانی و شریعتمداری را به من آموخته است. امیدوارم من و سایر شاعران این مرزوبوم بتوانیم ادامهدهنده راه براتیپور در ارتقای وضعیت ادبیات آیینی و انقلاب اسلامی باشیم.
نظر شما