شنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۷
همايش "آسيب‌شناسي پژوهش در دفاع‌مقدس"  برگزار مي‌شود

دبير همايش "آسيب‌شناسي پژوهش در دفاع‌مقدس"، از برگزاري اين همايش به مناسبت هفته پژوهش خبر داد و گفت: همايش "آسيب‌شناسي پژوهش در دفاع‌مقدس"به همت بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس و ستاد كل نيروهاي مسلح، روزهاي يكم و دوم دي ماه، در سالن همايش‌هاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برپا مي‌شود._

سردار مهدي روحاني،‌ معاون مطالعات و تحقيقات پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) اظهار داشت: همايش "آسيب‌شناسي پژوهش در دفاع‌مقدس" با 5 گروه داوري "جغرافيا"، "تاريخ"، "اجتماعي"، "ادبيات" و "فرهنگي و هنري" و‌ هدف شناخت و تبيين آسيب‌هاي موجود در زمينه پژوهش دفاع‌مقدس و ارائه راهكار براي كاهش اين آسيب‌ها برگزار مي‌شود.

وي بر ايجاد ارتباط مستمر و تبادل اطلاعات بين محققان، انديشمندان و سازمان‌هاي مرتبط با حوزه دفاع‌مقدس تاكيد كرد و افزود: ارائه دستاوردهاي نوين پژوهش در دفاع‌مقدس و تامين نيازهاي علمي،‌ فرهنگي، ‌هنري، اجتماعي و مديريتي دستگاه‌هاي دولتي و خصوصي فعال در اين زمينه، از جمله انگيزه‌هاي برگزاري اين همايش پژوهشي محسوب مي‌شوند.

دبير همايش "آسيب‌شناسي پژوهش در دفاع‌مقدس" با اشاره به جمع‌آوري بيش از 100 مقاله توسط دبيرخانه اين همايش خاطرنشان كرد: بر اساس راي داوران،‌ 35 مقاله به عنوان اثر برتر معرفي و در قالب كتاب منتشر خواهند شد.

همايش "آسيب‌شناسي پژوهش در دفاع‌مقدس" به همت بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس و ستاد كل نيروهاي مسلح، روزهاي يكم و دوم دي ماه، در سالن همايش‌هاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، واقع در خيابان فاطمي،‌ خيابان حجاب برگزار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها