
گفتنی است در این اثر اطلاعاتی هم درباره ظروف قدیمی و سنتی ویژه استان آذرباییجان شرقی درج شده است و مخاطبان میتوانند علاوه بر یادگیری شیرینیها شناخت کاملی از آثار هنری و صنایع دستی که مربوط به ظرفها میشود، پیدا کنند.
احباب با اشاره به این امر که این اثر تنها یک کتاب آشپزی نیست، عنوان کرد: همانگونه که از عنوان اصلی کتاب هم میتوان فهمید این اثر به نوعی دانشنامه است. برای مثال در این اثر اطلاعاتی درباره کرههای محلی استان یا محصولات کشاورزی در ابتدای کتاب توضیحاتی ارائه شده است.
وی با اشاره به دستورالعملهای غذایی (رسپیها) در کتابش گفت: با توجه به اینکه سالها سابقه تدریس آشپزی در فضای فنیحرفهای را دارم و علاقه هماستانیهایم به مواد غذایی شیرینی که عامل اصلی آن شرایط طبیعی و اقلیمی است؛ تلاش کردم در میزان دستورالعملها نهایت دقت را به خرج دهم تا هر فردی بتواند به تنهایی و بدون آموزش دست به تهیه این شیرینیها بزند.
وی گفت: پیش از این اثر کتابی استاندارد در زمینه غذاهای محلی استان آذرباییجان تالیف کرده بودم همچنین کتابهایی چون؛ استاندارد شیرینیهای سنتی آذرباییجان شرقی، استاندارد حلوای این استان که این آثار در سایت رسمی فنیحرفهای هم وجود دارد.
گفتنی است، کتاب «شناسنامه غذاها و شیرینیهای محلی استان آذرباییجان شرقی» ابتدا در سال 2019 در رده محلی به عنوان بهترین کتاب در همین جایزه انتخاب شده بود و در سال جاری میلادی در رده جاده ابریشم هم موفق به کسب رتبه سوم شد.

وی گفت: فرآیند عکاسی در این اثر متنوع بوده است برخی در موزهها و برخی در فضاهای تاریخی و خانههای قدیمی استان صورت گرفته است. همچینن اغلب شیرینیها مربوط به دوران قاجار به بعد است.
نظر شما