کتاب «انقلاب اجتماعی؛ سیاست و دولت رفاه در ایران» شنبه ۷ دی ماه نقد میشود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «انقلاب اجتماعی؛ سیاست و دولت رفاه در ایران» اثر کِوان هریس (استاد دانشگاه کالیفرنیا) شنبه ۷ دی ماه نقد میشود.
این نشست با حضور علی اصغر سعیدی جامعهشناس و محمد مالجو اقتصاددان، شنبه ۷ دی ماه از ساعت ۱۵:۳۰ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برپا میشود.
کتاب «جنگ صدام» اولین کتاب از مجموعه سهگانه چشم انداز عراقی جنگ است در این کتاب به روایت سرلشکر رعد مجید حمدانی یکی از فرماندهان اسبق سپاه گارد ریاست جمهوری عراق آمده که صدام در آخرین دوره زندگی خود بیشتر وقتش را در انزوا صرف نوشتن شعر، داستان و رمان میکرد.
نشست «زنان و پسا انتخابات» به همت انجمن ایرانی مطالعات زنان و با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی، در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار میشود.
نشست «مکتب ایرانی صلح؛ پنجمین پیش نشست همایش سالانه انجمن علمی مطالعات صلح ایران» به همت انجمن مطالعات صلح ایران و با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی، در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار میشود.
در این ترن هوایی هیجان انگیز، ساعت در حال تیکتیک است …چهار پرونده، چهار قاتل، فقط یک مرد میتواند آنها را متوقف کند، ویلیام وارویک که پس از حل کردن سه پرونده وارد پرونده چهارم خود در رمان «مگه از رو جنازه م رد بشی» شده است.
فروشگاه کتاب کوثر با همکاری بنیاد کتاب سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اقتصادی کوثر و عاملیت موسسه انتشارات امیرکبیر، به زودی در خیابان انقلاب افتتاح میشود.
محمدباقر رضایی، سردبیر «کتاب شب » به مناسبت نزدیک شدن به هفته کتاب و کتابخوانی، شعری برای کتاب را با الهام از «افسانه» نیما سروده و در اختیار ایبنا قرار داده است.
دور دوم نشست «کوروش هخامنشی از افسانه تا واقعیت» در پرتو اسناد و مدارک تاریخی، پژوهشهای باستانشناسی و زبانشناسی به همت پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری برگزار میشود.
کرمان- همزمان با برنامه اختتامیه جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ویژه روستای کهن سیاه و عشایر ایل بچاقچی، محل اتراق ایل «بچاقچی» به عنوان کوه کتاب نامگذاری میشود.
رئیس فرهنگستان هنر در پاسخ به اینکه چرا فرهنگستان از تولید کتابهای هنری مرتبط با فلسطین حمایت نمیکند؟ گفت: هنر فلسطین، همانند خود فلسطین، مظلوم است. همین که نمایشگاه تحت نظارت فرهنگستان هنر برگزار میشود، نشان از حمایت ما دارد.
حجتالاسلام وکیلی گفت: یکی از سؤالات مهمی که در فلسفه اخلاق با آن مواجه هستیم این است که ما چگونه سلسلۀ هستها و نیستها را به بایدها و نبایدها گره بزنیم؟ علامه طباطبایی بحثی در این رابطه دارند که به گمان بنده متقنترین پاسخ است. ایشان میگویند که ما یک گزارۀ پایه «باید» داریم که این گزاره حلقه اتصال سلسله «باید» ها به «هست و نیست» ها است. آن گزاره پایه این است: «هر آنچه که سعادت و لذت برتر است، باید انجام شود».
پیش از رفتنش، همه ما از او خواسته بودیم این بار به این مأموریت نرود. به او گفته بودند که ممکن است اسیر شود، اما جواد حرف کسی را که گوش نمیکرد. دستِ آخر هم کار خودش را کرد. رفت و آن کاری که نباید میشد، شد.
دریا جنازه سوختهای را پس میدهد که قابل شناسایی نیست، تا اینکه یک نقش خالکوبی روی تن جنازه سبب شروع ماجرای دلهرهآور و مهیجی میشود، ماجراهایی که بی ارتباط با داماهی فرزند دریا نیست!
خوزستان- مصطفی مستور نویسنده خوزستانی در سفری که به خوزستان داشت معتقد بود که نیشکر همانند پلی میان صنعت و هنر است و ماندگاری این پیوند میتواند منجر به خلق ادبیات نیشکری میشود.
علیرضا مختارپور در یادداشتی بر کتاب «ایستگاه خیابان رزولت» چنین نوشته است: در جهان معاصر روایتها از اهمیتی برابر و گاه بیشتر از اصل وقایع و رویدادها برخوردارند. و به همین جهت اصطلاح «جنگ روایتها» نیز به مفهومی رایج در عرصۀ سیاست و رسانه تبدیل شده است
نظر شما