وی افزود: هنگامی که صحبت از شهید، شهادت و شهدای مدافع حرم میشود، انسان به یاد غربت آل الله میافتد. شهادت اثراتش متفاوت است و شهادت هر شهید اثرات متفاوتی بر جامعه دارد و شهدای مدافع حرم نیز با شهادتشان درسهای بزرگی از فرهنگ و هنر را برایمان به ارمغان آوردند.
سرهنگ تقیپور در ادامه عنوان کرد: خاطراتی از شهید علیزاده در ذهن دارم که تاکنون در هیچ اثری چاپ و تدوین نشده و امیدوارم شرایطی حاصل شود تا خاطرات روزهای همکاری و همراهی با شهید علیزاده و خصوصیات اخلاقی این شهید تدوین شود.
حسینیان یادآور شد: با توجه به آیه شریفه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» شهدا در جبهه و جنگ با خدای خودشان و با زینب کبری (س) معامله و جانشان را تقدیم کردند و به واقع رستگار شدند.
امام جمعه دامغان ضمن تقدیر از نویسنده کتاب افزود: صداقت، ولایتمداری، خوش خلقی و شوق شهادت از جمله ویژگیهای بارز این بزرگمرد دامغانی بود که پس از مدتها به آرزوی دیرینه خود و فیض شهادت نائل آمد.
مادر شهید علیزاده گفت: سعید بارها تلاش کرده بود که به دفاع از حریم اهل البیت رود اما موفق نشد تا اینکه با تلاشهای پی در پی در آذر 94 اعزام شد و در 13 بهمن ماه همان سال به فیض شهادت نائل آمد.
وی ادامه داد: اردیبهشت سال 97 و در آستانه ماه مبارک رمضان صفحات قطوری از مصاحبه با خانواده، دوستان و همرزمان سعید را تحویل گرفتم تا یک بار دیگر او را مرور کنم مواجه شدن با آن حجم انبوه از مطالب و خاطرات، کار را کند کرده بود گاه نخوت و خستگی از این همه خواندن و نوشتن به سراغم میآمد. گاهی هم دلم میخواست خودم با تک تک دوستان و همرزمانش صحبت کنم تا آن طور که دوست دارم او را برایم تعریف کنند.
مولف کتاب «من سعیدم» افزود : در اوج همان روزهای بیحوصلگی سعید را دیدم با همان لبخندی که وضفش را شنیده بودم به رویم خندید و گفت «شروع کن دیگه» همین جمله سه کلمهای تمام سردرگمیهایم را شست تا بنشینم و خط به خط که نه، کلمه به کلمه او را بخوانم، به او فکر کنم و تلاش کنم تا زودتر او را تمام و کمال بشناسانم. از آن روز تا امروز یک سال گذشته است؛ روزهایی پر کار و گاه خسته کننده. در این بین فقط لبخند آن روز سعید برای ادامه کار به من انرژی میداد.
احمدی یادآور شد: بعضی خاطرات از روی مصاحبهها تنظیم شدند و خیلیهایشان دوباره تکرار شدند. به طور مثال اطلاعات ارایه شده از حضورش در سوریه گاه ناقص بود و گاه مجهول و جواب پیدا کردن برای این سوالات من را پای صحبت خیلی از همرزمانش نشاند. حتی نقشههای مناطق سوریه را با هم مرور کردیم و قدم به قدم خلصه، رتیان، حلب، تل مصیبین، نبل و الزهرا را از نظر گذراندیم.
این کتاب نوشته زهرا سادات سیداحمدی و با ویراستاری زهره علی عسگری در ۲۱۸ صفحه گردآوری و به چاپ رسیده است. زندگینامه، خانواده، بیان خاطرات دوستان، همرزمان، روایات بعد از شهادت، وصیتنامه، ضمیمه و عکسها از جمله سرفصلهای این کتاب است. چاپ اول این کتاب به تعداد ۲ هزار نسخه توسط انتشارات جنات فکه تهران انجام شده است.
در پایان مراسم از طرف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل کتابخانههای عمومی سمنان از مادر شهید علیزاده تقدیر و تجلیل شد. همچنین از طرف خانواده شهید علیزاده از کلیه افرادی که در راستای ساخت مستند زندگی شهید و نویسندگان و اهالی قلم که با زندگی و شهادت شهید آثاری را تولید کردند تجلیل به عمل آمد.
نظر شما