جوادي در افتتاحيه نمايشگاه كتاب تهران مطرح كرد:
بنا داریم تا نام ایران دوباره با نام کتاب و دانشمندانش شناخته شود
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ایران در تاریخ بلند خود با نام کتابها و دانشمندان بزرگ و آثار آنها شناخته میشود. امیدواریم و بنا داریم تا نام ایران را دوباره با نام کتاب و دانشمندانش شناخته شود.
جوادی ضمن خوشامدگویی به مهمانان این رویداد فرهنگی گفت: شعار این دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران «خواندن توانست است» تعیین شده با این شعار به استقبال بزرگترین رویداد فرهنگی کشور و چهبسا یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی دنیا میرویم.
وی ادامه داد: در این دوره علاوه بر 2هزار و 400 ناشر داخلی، 800 ناشر خارجی مستقیم و غیرمستقیم آثارشان را در معرض دید مخاطبان و کتابدوستان قرار میدهند.
جوادی افزود: 400هزار عنوان کتاب که طی 4 سال یا 5 سال گذشته منتشر شدهاند و همچنین دهها و صدها رویداد فرهنگی دیگر ازجمله نشستهای رونمایی و همچنین گفتوگوهای کتاب محور در نمایشگاه کتاب تهران برگزار خواهد شد.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: ایران در تاریخ بلند خود با نام کتابها و دانشمندان بزرگ و آثار آنها شناخته میشود. امیدواریم و بنا داریم تا نام ایران دوباره با نام کتاب و دانشمندانش شناخته شود.
وی با تاکید بر جایگاه فرهنگی ایران در دنیا گفت: تلاش داریم با برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به این سوی این گام حرکت کنیم خوشحالیم با کتاب پیوند میان دولتها و ملتها و دوستی عمیق بین آنها را ایجاد کنیم. حضور پررنگ کشور چین بهعنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بهقول وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی نشانه احیای جاده ابریشم از طریق کتاب و کتابخوانی است.
جوادی با تاکید بر جایگاه کتاب در بهبود زندگی از همکاری نهادها و سازمانهای مختلف در برگزاری سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از جمله سازمانهای دولتی و غیردولتی، صنف، ناشران، شهرداری، نیروی انتظامی و مسئولان مصلا قدردانی کرد.
اسماعیلیراد در ادامه این آئین گفت: بخش اجرایی سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از اسفندماه پارسال در نمایشگاه کتاب تهران برای ساماندهی امور مستقر بود مجموع متراژ کل نمایشگاه 110هزار متر مربع است که 55هزار و 500 مترمربع غرفهبندی شده است، در بخش ناشران داخلی هزار و 500 ناشر در بخش عمومی، 355 ناشر در بخش کودک، 500 ناشر در بخش دانشگاهی، 109 ناشر در بخش آموزشی و همچنین 100 ناشر در بخش دیجیتال ثبتنام کردهاند.
وی ادامه داد: ناشران عمومی در فضایی معادل 14هزار و 200 مترمربع، ناشران کودک در فضایی معادل 5هزار و 900 مترمربع، ناشران دانشگاهی در فضای زیر چادر در 6هزار و 225 مترمربع، ناشران آموزشی در فضای 3هزار و 230 مترمربع جانمایی شدهاند.
وی افزود: سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نخستین دوره است که فقط ناشران دانشگاهی زیر چادر مستقر شدهاند.
اسماعیلیراد درباره حضور ناشران خارجی بیان کرد: در این دوره 800 ناشر خارجی شامل 150 ناشر عرب و 650 ناشر لاتین با 138هزار عنوان کتاب حضور دارند. کتابهای عرضهشده از سوی ناشران خارجی طی سالهای 2016 تا 2019 منتشر شدهاند.
وی با اشاره به سیاست کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص شفافسازی در جریان تخصیص یارانهها بیان کرد: نخستین بار در این دوره 50درصد بنکارتها در قالب کارتهای ملی هوشمند ارایه شدهاند و بنکارتهای فیزیکی حذف شدهاند. امیدواریم نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به عنوان پربازدیدترین نمایشگاه کتاب دنیا میزبان خوبی برای هیأتهای حاضر باشد.
اين گزارش تكميل ميشود
نظر شما