جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۲
دیکته نانوشته، بی‌غلط است

عبدالکریم جربزه‌دار با اشاره به اینکه جایزه کتاب سال، یکی از سنت‌های نیکویی است که بنا نهاده شده، گفت: دیکته نانوشته، بی‌غلط است. به اعتقاد من با همه کم و زیاد و کاستی‌‌هایی که وجود داشته، همچنین با توجه به شدت و ضعف داوری‌ها در دوره‌های مختلف، اصل کار برجسته و ارزشمند است.

عبدالکریم جربزه‌دار، مدیر انتشارات اساطیر،  در حاشیه آئین اختتامیه سی‌وپنجمین جایزه کتاب سال، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: جایزه کتاب سال، یکی از سنت‌های نیکویی است که بنا نهاده شده و سابقه بسیار طولانی دارد. این کار در بالا بردن سطح فرهنگ جامعه بسیار موثر است و مولفان، مترجمان و ناشران برای دریافت این جایزه، تشویق می‌شوند که آثار خود را به شایستگی‌های ویژه‌ای مزین کنند. این امر در نتیجه به بالا بردن سطح کیفی و علمی کار پژوهش بسیار کمک می‌کند.
 
این نویسنده و پژوهشگر حوزه تاریخ و ادبیات، افزود: دیکته نانوشته، بی‌غلط است. در دوره‌های مختلف برگزاری این جایزه، به دلایل مختلف سطح کیفی متغیر بوده است. وقتی ساختمانی می‌سازیم، ممکن است در جزئیات کاستی‌ها و ایراداتی هم داشته باشد، ولی اصل بنایی است که ساخته شده است. انتقاد کردن آسان ولی ساختن سخت است. به اعتقاد من، جایزه کتاب سال با همه کم و زیاد و یا احیانا کاستی‌‌هایی که داشته، همچنین با توجه به شدت و ضعف داوری‌ها در دوره‌های مختلف، در اساس و اصل کار برجسته و ارزشمندی است.
 
وی گفت: به‌نظر من یکی از جذابیت‌های این دوره، طراحی بسیار زیبای کارت دعوت آن است که به نوعی نادر بود. مجموعه‌ای از کارت‌های دعوت دوره‌های مختلف جایزه کتاب سال و دیگر جوایز کتاب را جمع‌آوری کرده‌ام که برخی هم بسیار زیبا و مناسب بودند، ولی این کارت برگرفته از فرهنگ و سنت ایرانی است که در موزه نشر ایران ماندگار خواهد بود.
 
جربزه‌دار اظهار کرد: به برگزارکنندگان این جایزه خسته نباشید می‌گویم، چراکه هرقدر در تکریم علم بکوشیم،‌ باز هم کم است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط