يازدهمين مجموعه درسگفتارهايي درباره فردوسي به «سيماي زن در شاهنامه» اختصاص دارد و دکتر محمدرضا قنبري در شهركتاب مركزي در اينباره سخن خواهد گفت._
بايسته است سيماي زن در آثار مکتوب فارسي بررسي شود تا با ديدگاه شاعران درباره زنان بيشتر آشنا شويم. بسياري از قهرمانان و شخصيتهاي شاهنامه زن هستند و متاسفانه برخي از ابيات الحاقي در شاهنامه هست که فردوسي را به ناروا «زنستيز» نشان ميدهد؛ در حالي که زنان شاهنامه مظهر شرم و آزرم و وفادارياند.
علاقهمندان براي شركت در اين درسگفتارها كه در دو نشست هفتگي برگزار ميشود روزهاي 20 و 27 شهريورماه به سالن اجتماعات شهر کتاب مركزي واقع در خيابان حافظ شمالي، نبش زرتشت شرقي، طبقه اول مراجعه كنند.
نشست پيشين درس گفتارهاي فردوسي به «مفهومشناسي حکمت در شاهنامه» اختصاص داشت كه با سخنراني دكتر حسن بلخاري برگزار شد.
نشستها و درسگفتارهاي شهر کتاب در ماه مبارک رمضان، ساعت ۱۶ برگزار ميشود.
نظرات