دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۰
بسکتبال و چیزهای دیگر/ کتاب‌هایی که باراک اوباما دوست دارد

باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا با انتشار مطلبی در صفحه شخصی‌اش در شبکه اجتماعی فیس بوک لیست بهترین کتاب‌های مورد علاقه‌اش را با دیگران به اشتراک گذاشته است.


به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از سی‌ان‌ان، باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا روز یکشنبه با انتشار پستی در صفحه فیس بوک شخصی خود لیستی از کتاب‌های مورد علاقه خود در سال گذشته میلادی گذاشت. در این پست وی خطاب به مخاطبانش اعلام کرد که در زمان ریاست جمهوری نیز یکی از سرگرمی‌های اصلی‌اش خواندن کتاب و گوش کردن به موسیقی بود.
اوباما در این پست فیس‌بوکی نوشت: « در سال گذشته از خواندن یک سری کتاب‌ها لذت بردم و خواستم در این لیست نام این کتاب‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارم. امیدوارم دیگران نیز بتوانند با خواندن این کتابها نیز لذت ببرند.»
در اینجا به طور مختصر کتاب‌هایی که توسط اوباما لیست شده است، را معرفی می‌کنیم:

 
«نیرو» نوشته نائومی آلدرمن
آلدرمن به خاطر نوشتن این رمان جایزه نویسندگان زن «بیلیز» (BAILEYS) را در سال 2017 دریافت کرد. سال گذشته این کتاب جزء کتاب‌های پرفروش بود. داستان علمی تخیلی این کتاب مربوط به دنیایی است که در آن قهرمانان قصه زنانی هستند که دارای نیروی عجیبی هستند. در میان انگشتانش آنها نیروی الکتریکی تولید می‌شود که منجر به حوادثی می‌شود.

 
«خروج از غرب» نوشته محسن حمید
در کتاب کشوری به تصویر کشیده شده است که دچار جنگ داخلی است. «نادیا» و «سعید» قهرمانان اصلی داستان هستند که در شرایط سخت یکدیگر را ملاقات می‌کنند و عاشق هم می‌شوند و برای زندگی بهتر وطن خود را ترک می‌کنند تا به غرب پناهنده شوند. در آنجا شرایط متفاوتی برایشان رقم می‌خورد.

 
کتاب بیوگرافی «اس. گرانت» نوشته رون چرنو
گرانت یکی از فرماندهان ارتش در طول جنگ‌های داخلی آمریکا در ذهن مردم این کشور همیشه به عنوان فاتح مطرح بوده است. در این کتاب بیوگرافی بیشتر از شخصیت خود گرانت به تاریخچه جنگ های داخلی در آمریکا پرداخته می‌شود.

 
«اخراج شده: فقر و سود در شهر آمریکایی» نوشته متیو دسموند
نویسنده در این کتاب خواننده را از فروشگاه‌های لوکس و هتل‌های گران‌قیمت به محله‌های فقیرنشین میلواکی می‌برد و قصه هشت خانواده در این محله را روایت می‌کند. در یکی از این خانواده‌ها، «آرلین» مادر دو پسر نوجوان است که وقتی اجاره آپارتمانش را پرداخت می‌کند تا آخر ماه برای گذران زندگی تنها 20 دلار برایش باقی می‌ماند.

 
«روح پنج قیراطی» نوشته جیمز مک براید
در این کتاب پنج داستان کوتاه تعریف شده است که مشابه آن را جایی نشنیده‌اید. در داستان یک خریدار اشیای قدیمی مقابل ژنرال ارتش چین قرار می‌گیرد که ماجرا به یک گروه پنج نفری از غریبه‌هایی کشیده می‌شود که سرنوشت زیادی در طول داستان ایفاء می‌کنند.

 
«هرچیزی ممکن است» الیزابت استروت
در اینجا قصه دو خواهر روایت شده است که یکی دارای شوهر ثروتمند است. خواهر دیگر در ادامه داستان با موجودی ماورایی آشنا می‌شود که زندگی‌اش را دچار تحول می‌کند.  

 
«مردن: یک سرگذشت» نوشته کوری تیلور
تیلور در سن شصت سالگی با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کند و هر روز قوای جسمانی‌اش تحلیل می‌رود ولی به جای پرداختن به دارو و درمان‌های مختلف در این کتاب تجربه خودش را از سال‌های گذشته نوشته است. او می‌داند که به زودی می‌میرد ولی سعی کرده داستان زندگی انسان را در این کتاب روایت کند.

 
«یک جنتلمن در مسکو» نوشته آموس تاولس
داستان کتاب حول ماجرای مردی به نام الکساندر روستوف می‌گذرد که تصمیم دارد بقیه عمرش را در هتلی گران قیمت سپری کند.  این هتل در خیابان منتهی به کاخ کرملین واقع شده است.

 
«من و مربی وودن» نوشته کریم عبدالجبار
کریم عبدالجبار بازیکن حرفه‌ای لیگ بسکتبال آمریکا این کتاب را از زمانی نوشته است که تنها 18 سال داشت و در مدرسه خودشان در نیویورک بازی می‌کرد. در این کتاب تجربیات کریم با «جان وودن» مربی بسکتبال نوشته شده است که می‌تواند برای هر کسی مفید واقع شود.

 
«بسکتبال و دیگر چیزها» نوشته شی سرانو
مایکل جردن در آمریکا به اسطوره ورزش بسکتبال شناخته می‌شود و در طول تاریخ این ورزش او تنها کسی بود که همه رکوردها را شکست. در این کتاب قصه زندگی جردن در میدان و خارج از میدان بسکتبال روایت شده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها