دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸
هند میزبان کنگره بین‌المللی ناشران می‌شود

سی‌ودومین کنگره بین‌المللی ناشران ۱۰ تا ۱۴ فوریه (۲۱ تا ۲۵ بهمن)‌ با محوریت موضوع «شکل دادن آینده: تلاقی نوآوری و تجربه» در پایتخت هند برگزار می‌شود. در این کنگره مسئولین و متخصصین به بررسی موضوعاتی چون «خودسانسوری در نشر»، «شکل دادن به آینده مالکیت فکری در صنعت نشر»، «مسئولیت‌های اجتماعی ناشران» و «تقویت ظرفیت نشر آثار علمی در کشورهای در حال توسعه» می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از وب‌سایت انجمن بین‌المللی ناشران،  «هتل تاج محل» در دهلی نو، اواخر ماه آینده میزبان کنگره بین‌المللی ناشران با محوریت موضوع «شکل دادن آینده: تلاقی نوآوری و تجربه» خواهد بود.

این کنگره فرصتی برای ارائه، پرسش، بحث و تحلیل و در نهایت پدیدآوری مجموعه‌ای جدید از چشم‌اندازها و اندیشه‌ها خواهد بود، که به ایجاد تصویری دوباره از دنیای نشر کمک می‌کند.

در روز اول این کنگره، نرندا مودی، نخست وزیر هند، میشیل کولمن، رییس انجمن بین‌المللی ناشران، ان.کی. محرا، رییس فدراسیون ناشران هند سخنرانی خواهند کرد.
همچنین در بخش دیگری از برنامه موضوع «شکل دادن به آینده مالکیت فکری در صنعت نشر» در قالب جلسه پرسش و پاسخی با فرانسیس گوری، دبیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری مستقر در سوئیس و ماریا پالانتی، مدیرعامل اتحادیه ناشران آمریکا به به بحث گذاشته خواهد شد. همچنین پل دودا، رئیس کمیته کپی رایت انجمن بین‌المللی ناشران نیز درباره کپی رایت سخنرانی خواهد کرد.

موضوع برنامه‌های روز دوم کنگره نیز «خودسانسوری در نشر» خواهد بود. در پنلی به ریاست کریستن آینارسن، رئیس اتحادیه ناشران نروژ و از اعضای کمیته آزادی نشر‌ انجمن بین‌المللی ناشران‌، ویلیام نیگارد، مدیر بازنشسته یک انتشارات در نروژ، خانم نریسی ماهان، مدیر انتشارات هدوی هند و تراسوین جیتادچرک، مدیر انتشارات سیلکورم بوکز تایلند درباره خودسانسوری در نشر تبادل نظر خواهند کرد.

همچنین سخنرانی جنیفر لمنت، رییس انجمن قلم مکزیک درباره کمک جوایز ادبی به صنعت نشر نیز در برنامه روز دوم قرار گرفته است. 

در پنلی دیگر به ریاست بودور القاسمی، موسس و مدیرعامل انتشارات کلمات از امارات، گیتا ولف از انتشارات تارا بوکز هند، کارینا پانسا، مدیر انتشارات گیراسل ادیوس از برزیل، مینگژو ژانگ، مدیرکل گروه نشر کتاب کودک چین و خانم مونیکا مالچوتا قندهاری، مدیر انتشارات ام‌بی‌دی گروپ هند درباره پرورش کتابخوانان آینده بحث خواهند کرد.

در روز دوم پنل دیگری با موضوع «مسئولیت‌های اجتماعی ناشران» برگزار می‌شود. هوگو سزار، مدیر انتشارات مانوئل مودرنو از مکزیک و معاون انجمن بین‌المللی ناشران میزبان این پنل خواهند بود که در آن آقای دیپندرا منوچدا از مراکش، هنریک متا، رئیس فدراسیون ناشران اروپایی از پرتغال، یانگسوک چی، از انتشارات السه‌ویر و رییس پیشین انجمن بین‌المللی ناشران از آمریکا و بالادو بای شارمه، رییس اتحادیه ملی کتاب هند درباره مسئولیت‌های اجتماعی ناشران صحبت خواهند کرد.

در سومین روز از کنگره بین‌المللی ناشران، چهار پنل برگزار خواهد شد. در پنل اول با موضوع «بازار کتاب در هند» که به میزبانی استوک گوش از انتشارات پرنتس هال هند برگزار می‌شود، اما هاوس، معاون اتحادیه ناشران بریتانیا، هیمانشو گوپتا از انتشارات اس. چند هند، ویکاس گوپتا از انتشارات ویلی هند و رودیکا منون از انتشارات تولیکا بوکز هند درباره بازار کتاب در هندوستان تبادل نظر می‌کنند.

موضوع پنل دوم، «تقویت ظرفیت نشر آثار علمی در کشورهای در حال توسعه» است که در آن ژام ویسنز، مدیر انتشارات ویسنز وایوز اسپانیا و برایان وافاواراوا از انتشارات پیرسون آفریقای جنوبی شرکت خواهند کرد. ویلمار دیپگراند از انتشارات اینز آلمان و رییس انجمن ناشران کتاب‌های علمی آلمان میزبان این پنل خواهد بود.

در پنل بعدی با موضوع «مدیریت حقوق عمومی»، کارولین مورگان، دبیرکل و دبیر اجرایی فدراسیون‌ بین‌المللی سازمان‌های حقوق بازپرداخت از بلژیک، سودهیر مالهوتا، ریئس سازمان حقوق بازپرداخت، مایکل هالی، مدیر اجرایی روابط بین‌الملل و مرکز حقوقی کپی رایت از آمریکا و کوین فیتزجرالد از سازمان جهانی مالکیت فردی در سوئیس شرکت می‌کنند. میزبان این پنل آنا ماریا کابانلاس، رییس سابق انجمن بین‌المللی ناشران از آرژانتین خواهد بود.

گفت و گو با خانم فرانسیس نیسن، وزیر فرهنگ فرانسه و دکتر ماهش شارما، وزیر فرهنگ هند نیز از برنامه‌های روز سوم کنگره خواهد بود.

آخرین پنل سی‌ودومین کنگره بین‌المللی ناشران به موضوع «انتشار کتاب‌های علمی، فنی و پزشکی» اختصاص دارد. یانگسوک چی، از انتشارات السه‌ویر و رئیس پیشین اتحادیه بین‌المللی ناشرین از آمریکا، نیکو گونچاروف، کارشناس علوم دیجیتال، الیسون مودیت از بنیاد کتابخانه عمومی علمی و ان. کی. محرا، رئیس فدراسیون ناشران هند شرکت‌کنندگان این پنل خواهد بود.

انجمن بین‌المللی ناشران‌، بزرگ‌ترین فدراسیون اتحادیه‌های ناشران ملی، منطقه‌ای و تخصصی است. این اتحادیه متشکل از 70 سازمان از کشورهای آفریقایی، آسیایی، اقانوسیه، اروپایی و آمریکایی است. این انجمن از طریق اعضای خود، هزاران ناشر را در سراسر جهان نمایندگی می‌کند که مجموعاً به 5.6 میلیارد نفر خدمات می‌دهند. مقر انجمن بین المللی ناشران در ژنو سوئیس است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها