کاظم رضایی، مرد موی سپید غرفه سهامی انتشار با اشاره به کتاب جدید پروفسور فرامرز رفیعپور (تضاد شرق و غرب) میگوید: امیدوارم اثر جدید وی مورد استقبال علاقهمندان قرار گیرد و فروش خوبی داشته باشد، هر چند که اثار وی مخاطبان خاص خود را دارد.
روزهای آینده نمایشگاه کتابخوانان بیشتری را پذیراست
هادی میرزانژاد، مسئول حاضر در انتشارات ایلیا که ناشر برتر سال گذشته نیز با عناوین متعددی در حوزه تاریخ، فرهنگ، ادبیات، شعر، جامعهشناسی در نمایشگاه شرکت کرده، درباره چندوچون روز نخست میگوید: هنوز برای اظهارنظر زود است اما انتظار میرود در روزهای آینده نمایشگاه کتابخوانان بیشتری را پذیرا باشد.
وی افزود: نمایشگاه کتاب فرصت خوبی برای تعامل با سایر ناشران است و همچنین در این فضا میتوان برخی فرهنگها را منتقل کرد.
کمرنگی تبلیغات نمایشگاه در سطح شهر
یدالله ستوده گفت: به نظر میرسد که اهل فرهنگ و کتابخوانان در صحنه دیگری مشغول فعالیت هستند و هنوز متوجه آغاز کار نمایشگاه کتاب نشدند. از طرفی تبلیغات نمایشگاه کتاب در سطح شهر نیز بسیار اندک بود و به نظر میرسد تبلیغات موضوع دیگری بر بازگشایی نمایشگاه تاثیر گذاشت است.
وی افزود: با 57 عنوان کتاب که از نمایشگاه گذشته تا به امروز منتشر شده، در غرفه حاضر شدیم. کتابهایی در رابطه با فرهنگ، تاریخ، فولکور، ادبیات، موسیقی و ... به کتابخوانان ارائه خواهد شد.
بانو شهبازی، مسئول تولید انتشارات تیسا نیز معتقد است که امروز روز چیدمان غرفههاست و البته قدری بینظمی وجود دارد که امیدواریم در روزهای آینده برطرف شود و با توجه به جایگیر شدن نمایشگاه در روزهای آینده روزهای شلوغی را سپری کند.
فضای فیروزهای سالن ناشران عمومی
فارغ از اظهارنظرهای ناشران باید گفت امسال روز نخست نمایشگاه با نظم خاصی آغاز شد و کتابها اغلب غرفهها چیده شده بود. امکان جستجوی آنلاین نیز در پایان برخی راهروهای ناشران عمومی قرار داده شده که میتواند از شلوغی کیوسک اطلاعرسانی بکاهد. موکتهای آبی فیروزهای نیز فضای دلچسبی را به کتابخوانان منتقل میکند که باعث میشود مدت زمان بیشتری با فراغتخاطر راهروهای متعددی را طی کنند.
از طرفی دستگاههای کارتخوان نیز امسال کمتر مایه رنجش و دلخوری ناشران را فراهم آوردند و تبادلات مالی ناشران نیز روز آرامی را پشت سر گذاشت.
نظر شما