چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲
برآبادی: باشگاه‌های کتابخوانی باید گسترش پیدا کند

محمود برآبادی، نویسنده کودک و نوجوان معتقد است که تأثیر برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان بر ترویج کتابخوانی بدون شک مثبت است، اما میزان این تأثیر به فعالیت ادامه‌دار مسئولان و مربیان بازمی‌گردد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی رویدادهای ترویج کتابخوانی، محمود برآبادی، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان که برای شرکت در آیین گشایش جام باشگاه‌های کتابخوانی سبزوار، به این شهر سفر کرده بود، اظهار کرد: این فعالیت‌ها هر قدر گسترده‌تر باشد، جام باشگاه‌های کتابخوانی موفق‌تر خواهد بود. گستردگی این فعالیت‌ها بیش از هر چیز برمی‌گردد به این‌که مربیان و مؤسسان باشگاه‌های کتابخوانی تا چه حد درباره اهمیت این باشگاه‌ها توجیه شده باشند و به‌کار خود علاقه داشته باشند.

وی افزود: بدون شک باشگاه‌هایی که به شکل صوری و نمایشی تشکیل شده باشند، دیر یا زود شکست می‌خورند، اما این حرکت را در کل مثبت ارزیابی می‌کنم و به‌نظرم در بسیاری از شهرستان‌ها در ترویج کتابخوانی مؤثر خواهد بود.

برآبادی درباره برنامه‌های بازدید از شهر سبزوار گفت: در جلسه‌ای که در یکی از مراکز کانون پرورش فکری سبزوار با حضور کودکان سه باشگاه کتابخوانی سبزوار و مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر و رئیس شورای این شهر برگزار شد، درباره قواعد مطالعه و کتابخوانی برای بچه‌ها صحبت کردم و به سؤالات آن‌ها پاسخ دادم و عزت‌الله الوندی، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان نیز درباره اهمیت باشگاه‌های کتابخوانی با بچه‌ها صحبت کردند.

وی درباره برنامه کتابگردی این شهر نیز بیان کرد: به همراه بچه‌ها در برنامه‌ کتابگردی شهر سبزوار در کتابفروشی کانون پرورش فکری واقع در باغ ملی سبزوار شرکت کردیم که برای بچه‌ها جالب بود و کتاب هم خریدند.

این نویسنده حوزه کودک و نوجوان درباره جلسه برگزار شده در کتابخانه «نامی» شهر سبزوار گفت: در این جلسه رئیس شورای شهر سبزوار، قول‌هایی مبنی بر اختصاص یک اتوبوس برای تأسیس کتابخانه سیار داد که به حومه سبزوار و مناطق محروم برود و به بچه‌های کتابخوان، کتاب برساند.

جام باشگاه‌های کتابخوانی همزمان با معرفی سومین «پایتخت کتاب ایران» در اسفندماه سال جاری، برگزیدگان خود را معرفی خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها