چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۰
مديرعامل انتشارات مدرسه: ارشاد ويترين كتاب ايجاد كند

"در حال حاضر سه راس مثلث فرهنگي كشور اعم از ناشر فعال، كتابخوان و كتاب خوب در كشور ما وجود دارد اما متاسفانه به علت اطلاع‌رساني نامناسب، مخاطبان از كتاب‌هاي جديد و برگزيده بي‌اطلاع اند."\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، علي اصغر فيض‌زاده، مدير عامل انتشارات مدرسه با اشاره به حذف يارانه كاغذ و سياست‌هاي جديد وزارت ارشاد براي ترويج كتابخواني گفت: يكي از بهترين روش‌هاي اشاعه فرهنگ كتابخواني براي عامه مردم ايجاد ويترين‌هاي كتاب در فضاهاي شهري است.

فيض‌زاده در ادامه افزود: در كشور ما تنها يك اقليت كتابخوان از تازه‌هاي نشر و كتاب‌هاي برگزيده در جوايز مختلف مطلع مي‌شوند و اين نشان‌ دهنده ضعف اطلاع‌رساني در اين حوزه است.

وي استقبال مردم از نمايشگاه بين‌المللي كتاب را نشان دهنده علاقه مردم به كتاب دانست و گفت: در اين ميان وزارت ارشاد وظيفه دارد زمينه لازم را براي عرضه كتاب در مكان‌هاي عمومي فراهم و دسترسي را براي همه مردم آسان كند.

مديرعامل موسسه انتشارات مدرسه همچنين به همكاري ساير نهادهاي مردمي با وزارت ارشاد اشاره كرد و گفت: وزارت ارشاد بايد نسبت به معرفي كتاب‌هاي جديد و برگزيده از صدا و سيما آن هم در زمان‌هاي پربيننده اقدام كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها