رئیس کتابخانه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شیعه در فارسی به معنی پیرو هست، یعنی کسی که پا جای پای راهبر خود میگذارد. لذا اگر خود را شیعه میدانیم باید با دقت زیاد در مسیر فکری و عملی ائمه اطهار(ع) حرکت کنیم تا چهره اصلی شیعه را به دنیا نشان دهیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز رژیم فاسد صهیونیستی با مظلومنمایی در جهان به استناد یک واقعه تاریخی اقدامات خود را توجیه میکند؛ اما در مقابل، غرب با استفاده از ابزار تبلیغاتی خود هر اقدام گروه تروریستی داعش را به یک آیه قرآن نسبت داده و چهره اسلام را به نفع خود تخریب میکند.
رئیس پیشین مؤسسه فرهنگی اکو در پایان با بیان اینکه چهره شیعه توسط استکبار به شدت در حال تخریب است، عنوان داشت: قدرتهای در هراس از تشیع، با شگردهای خود از عزاداریها و مراسمهای عوام الناس شیعیان که چهرههای خونآلود قمهزدهی خود را به نمایش میگذارند، بهترین بهرهبرداری را در راستای تخریب شیعه میکنند، اما ما باید در مقابل دشمنانمان مانند ائمه اطهار(ع) عمل کنیم و جواب دشنام را با دشنام ندهیم.
رجبی افزود: چند سالی که در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در آلمان بودم شاهد بودم برای معرفی شیعیان از چه عناصری استفاده می شود.
او گفت: رسالت امروز حوزویان و عالمان دینی نشان دادن چهره واقعی و نورانی دین و معرفی الگوی اهل بیت(ع) و تأکید بر این نکته است که ما میخواهیم شیعهی اصیلی باشیم، نه اینکه فعلاً هستیم؛ چون در این صورت ضعفهای ما را نیز به حساب تشیع میگذارند. شعار «تا انقلاب مهدی نهضت ادامه دارد» حکایت ناتمام ماندن حرکت ما به سوی برقراری یک جامعهی حقیقتاً شیعی است که بایستی به دست مهدی موعود (عج) انجام پذیرد. لذا حوزویان باید برای مقابله و ایستادگی در مقابل تشیع عوامانه داخلی و خارجی، و شناختن و نشان دادن چهره اصلی آن تلاش کنند و موازین جامعه شیعه را برای مقابله با تحاریف گذشته و حال تبیین کنند.
این رایزن فرهنگی اسبق ایران در آلمان افزود: گرایش دنیا به سمت عرفان اسلامی است، بهترین زمان تقویت شیعه هماکنون است. ما با افتخار به راه خود که به درستی آن ایمان داریم حرکت میکنیم و با وجود تمام سنگاندازیهای غرب و ابرقدرتها باید به مسیر خود ادامه دهیم.
دکتر محمد رجبی در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه مستقل دستاوردهای علمی و پژوهشی حوزه علمیه خراسان نیز با ابراز خرسندی از اینکه این نمایشگاه حرکت رو به رشدی داشته است، گفت: این حرکت نشانگر خلأ بزرگی است که تاکنون در حوزه فکری و اجتماعی ما وجود داشته است.
رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی افزود: نوع پژوهشهای طلاب و روحانیون این حوزه به مسایلی پرداخته که می بایست هرچه بیشتر و وسیعتر در آینده دنبال شود.
رجبی تصریح کرد: بخشی از پژوهشها نشاندهنده آغاز حرکتی است که نیاز به رشد، عمق و توسعه دارد و بعضی از آن تحقیقات نیز نشان دهنده به کمال رسیدن و ارائه کارهای فاخر است.
وی با تاکید بر این که لازم است که دانشگاهها ازاین فعالیتهای پژوهشی مطلع شوند و استفاده کنند، ابراز داشت: معتقدم که راه وحدت حوزه و دانشگاه جز ارتباط پژوهشی این دو نهاد علمی با یکدیگر نیست که می توانند از این طریق یکدیگر را بهتر شناخته و از فعالیتهای انجام شده بهره ببرند و مکمل همدیگر باشند.
رجبی با بیان اینکه شناخت دردهای جامعه مسئله اول برای محققان است، ابراز داشت: پژوهشها باید با آسیب شناسی و نیازسنجی همراه بوده و نهایتاً صورت کاربردی داشته باشد تا مشکلی از مشکلات واقعی جامعهی ما را حل کند.
نظر شما