علیاکبر اشعری، مدیر پروژه باغ کتاب، 28 صفر هر سال را فرصت مغتنمی برای مطالعه زندگانی پندآموز پیامبر اکرم (ص) میداند. او درباره برنامهاش در این روز میگوید: کتاب «ضیافت معرفت» را تا 28 صفر تمام میکنم.
وی ادامه داد: اکنون مطالعه کتاب «ضیافت معرفت» اثر آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی را در دست دارم؛ مدتها پیش آیتالله دری نجفآبادی به بنده، مطالعه این اثر و در صورت لازم، اِعمال اصلاحات را پیشنهاد داده بود. من نیز با کمال میل پذیرفتم. تصمیم دارم تا فرارسیدن روز 28 صفر سال جاری، مطالعه و اصلاحات آن را به اتمام برسانم.
مدیر پروژه باغ کتاب در پاسخ به این پرسش که «در روز 28 صفر سال جاری به چه فعالیتی مشغول هستید و به کجا میروید؟» گفت: سالها در ایام محرم و صفر پای صحبتهای آموزنده آیتالله مجتبی تهرانی مینشستم؛ پس از فوت ایشان، فرزندشان ادامه دهنده راه پدر شد و در این ایام جلسات سخنرانی برگزار میکنند. من نیز همچنان از جمله مخاطبان پر و پا قرص این جلسات هستم.
اشعری با بیان اینکه به افراد توصیه میکنم برای آگاهی از آداب چنین روزهایی، مطالعه «مفاتیح» را در دستور کار خود قرار دهند، گفت: معتقدم ایام رحلت یا شهادت ائمه معصومین (ع) نقطه عطفی برای اُنس بیشتر مردم با معارف اسلامی از زبان پیامبر اکرم (ص) است.
وی ادامه داد: متأسفانه در طول سال افراد بهدلیل مشغلههای فکری و کاری فراوانی که دارند، کمتر فرصت میکنند به سراغ مطالعه کتابهای مرتبط با پیامبر اکرم (ص) بروند. بنابراین، روزهایی مانند 28 صفر فرصت خوبی است که همزمان با دعا و نیایش، مطالعه اینگونه کتابها که بهنوعی چراغ راه زندگی بشری نیز هستند در برنامههای ما قرار بگیرد و مراکزی مانند حوزههای علمیه، آموزههای زندگی این بزرگواران را برای مخاطبان عام و خاص تبیین و تشریح کنند.
مدیر پروژه باغ کتاب در بخش پایانی سخنانش، گفت: اگر میخواهیم اخلاق حسینی و محمدی داشته باشیم، باید به مطالعه کتابهای مرتبط با این بزرگواران اهتمام ورزیم.
نظر شما