شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹
رادیویی‌ها بیشتر از دیگر افراد جامعه نیازمند مطالعه هستند

امیرحسین محمودی، تهیه کننده رادیویی معتقد است برنامه‌سازی برای رادیو همانند کشیدن یک تابلو نقاشی و خلق یک اثر هنری است و هنرمندان رادیو برای خلق اثر هنری خود باید اطلاعات و آگاهی فراوانی داشته باشند و مطالعه شرط به دست آوردن این ویژگی است.

به گزارش خبرنگار رسانه و هنر خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) «بربال های کتاب» عنوان برنامه ای رادیویی است که در ایام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از ساعت 17 و 30 دقیقه تا 19 از رادیو فرهنگ به صورت زنده پخش می شود، امیرحسین محمودی، تهیه کننده این برنامه می گوید: پخش این برنامه از 10 اردیبهشت  آغاز شده و تا 20 اردیبهشت به صورت زنده و از محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ادامه دارد. این برنامه به تهیه کنندگی من و گویندگی مریم یگانه پخش می شود، همچنین امیر مرزبان نیز به عنوان کارشناس در این برنامه حضور دارد.

ناشران خارجی هم بر بال های کتاب سوار می شوند
وی درباره بخش های مختلف برنامه رادیویی «بربال های کتاب» توضیح داد: در طول این برنامه اطلاعاتی در زمینه رویدادهای فرهنگی نمایشگاه کتاب تهران به مخاطبان ارایه داده می شود، همچنین گفت و گوهایی با نویسندگان، ناشران و به طور کلی دست اندرکاران حوزه نشر داریم و گزارش‌هایی از نشست های برگزار شده در طول نمایشگاه نیز پخش می‌شود.

این تهیه کننده رادیو، با بیان این‌که فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در کشور ما پررنگ نیست، گفت: هنگامی که نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار می شود ناشران مختلف گرد هم می‌آیند و دسترسی به عناوین کتاب ها آسان تر می شود و فرصت خوبی برای کتابخوان ها و حتی افرادی که به مطالعه کتاب علاقه چندانی ندارند به دست می آید تا تعاملی با ناشران و نویسندگان داشته باشند و از دیدگاه های یکدیگر آگاه شوند. از این‌رو معتقدم این یکی از بهترین تاثیراتی است که نمایشگاه کتاب می تواند داشته باشد.

محمودی درباره حضور شبکه های مختلف رادیویی در نمایشگاه کتاب و تاثیرات آن در میان مخاطبان بیان کرد: تقریبا همه شبکه های رادیویی در نمایشگاه کتاب حضور فعالی دارند و سعی می کنند تعامل مثبت و سازنده‌ای با بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب تهران و همچنین با ناشران و اهالی کتاب داشته باشند. همچنین بخشی از این تعاملات با ناشران خارجی حاضر در نمایشگاه است که رادیو فرهنگ همیشه تلاش داشته است با شرکت کنندگان خارجی نمایشگاه روابط خوبی را برقرار کند، بنابراین فکر می کنم رسانه ای مثل رادیو می تواند نقش مهم و انکارناپذیری را در برای اطلاع رسانی و همچنین برقرار کردن ارتباط با مخاطبان و بازدیدکنندگان نمایشگاه داشته باشد.

برنامه سازی رادیو شبیه نقاشی است
وی درباره نقش مطالعه در زندگی هرفردی در اجتماع گفت: هر فردی فارغ از این‌که چه شغلی و جایگاه اجتماعی  دارد، نیازمندخواندن کتاب است و این اصلا مهم نیست که یک راننده تاکسی باشیم یا یک جراح و دندانپزشک بلکه باید برای بهتر زندگی کردن مطالعه را بخشی از زندگی خود قرار بدهیم اما کسانی که در حوزه رسانه به ویژه رادیو فعالیت می کنند، جزئی از قشر فرهنگی جامعه محسوب می شوند و قاعدتا باید بیش از سایر افراد مطالعه داشته باشند.

وی ادامه داد: برنامه سازی برای رادیو همانند کشیدن یک تابلو نقاشی و خلق یک اثر هنری است بنابراین هنرمندان رادیو برای خلق اثر هنری خود باید درون پر و آگاهی داشته باشند که لزوم رسیدن به این درون پر قطعا مطالعه است. مخاطبان با شنیدن یک برنامه، تراوشات ذهنی برنامه سازان را می‌شنوند به همین دلیل یک برنامه ساز خلاق باید آگاهی و دانش بالایی به آنچه بیان می کند داشته باشد. -

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها