حفظ سلامتی و همچنین تناسب اندام، هدفی است که بسیاری از انسانهای کره خاکی در نظر دارند و برای دستیابی آن تلاش میکنند. یکی از بهترین راهکارهای رسیدن به چنین هدفی، استفاده از یک رژیم غذایی مناسب همراه با ورزش کردن است، دقیقا همان موضوعی که کتاب «هر روز؛ سالم خوردن» به آن میپردازد.
این کتاب در واقع، راهنمایی سرگرم کننده و تعاملی است که روند خوردن غذا در هر روز را آموزش میدهد. شما با مطالعه این کتاب از یک دوره آموزشی آنلاین بهره خواهید برد تا برنامهای 20 هفتهای را برای تغذیه مناسب و همچنین انجام فعالیتهای ورزشی به منظور حفظ سلامتی تدوین و تنظیم کنید.
متن کتاب «هر روز؛ سالم خوردن» به گونهای نوشته شده است تا یک کلاس تغذیهای مناسب را برای شما دایر کند، کلاسی که معلم آن دو نفر از کارشناسان حوزه تغذیه و ورزش هستند.
شاید آشنایی بیشتر شما با مولفان این کتاب، به توجه هرچه بیشتر شما به مطالب آن کمک کند.
دکتر «روت ان کارپنتر» مدیر مرکز گسترش پژوهش در موسسه کوپر در دالاس از ایالت تگزاس است. او یک متخصص تغذیه با مدرک کارشناسی ارشد در تغذیه و علوم ورزشی محسوب میشود.
کارپنتر تحقیق درباره تغذیه را به مدت 15 سال است که در موسسه کوپر هدایت میکند تلاشهای زیادی را برای تغذیه سالم روزانه به عنوان مبنایی برای سالم غذا خوردن در هدایت کرده است.
درباره دیگر نویسنده این کتاب به نام «کری ئی. فینلی» هم باید گفت که وی کارشناسی ارشد و یک مدیر پروژه در مرکز برای مدیریت دادهها در موسسه کوپر است. وی همچنین برنامه درسی برای مطالعه شیوه زندگی تغذیه و تدوین کرده که چارچوبی را برای سالم غذا خوردن در هر روز ارایه میکند.
فینلی پروژه اپیدمیولوژی تغذیه در موسسه کوپر را با هدف مطالعه ارتباط میان رژیم غذایی، تناسب اندام و سلامت مدیریت می کند. وی با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در اپیدمیولوژی و مدرک کارشناسی علوم تغذیه، یک استاد متبحر در حوزه درک تاثیر عادات غذایی بر سلامت و رفتار محسوب میشود.
کتاب «هر روز؛ سالم خوردن» از 20 بخش تشکیل شده است که به هر بخش آن به اصطلاح یک «جلسه» گفته میشود.
در جلسه نخست شما میآموزید که سالم غذا خوردن، قوانینی ویژه دارد، قوانینی که متعادل کننده است. در ادامه شما خواهید آموخت که چطور به خودتان در ازای رعایت قوانین تغذیه و درصد دستیابی به اهداف، پاداش بدهید. شناسایی موانع و مزایای این کار، محور یکی دیگر از جلسات درسی این کتاب است. به هر حال، انجام هر کاری ممکن است با موانعی روبهرو باشد و مولفان در جلسه چهارم کتاب سعی دارند تا این موانع را به شما بشناسانند و راهکارهای برطرف کردن آنها را هم بازگو کنند. سپس شما یاد میگیرید که غذا خوردن صحیح چه نوع غذا خوردنی است و چه پیامدهای مثبتی برای شما به همراه دارد. در ادامه نیاز است تا شما از خودتان و اهداف و قوانینی که در نظر گرفتهاید، مراقبت کنید که بخش عمده این مراقبت با «به صحبت کردن با خودتان» شکل میگیرد که عنوان جلسه هفتم را به خودش اختصاص میدهد.
جلسه هشتم به بیان استراتژیهای خرید سالم اختصاص دارد که مبحث بسیار مهمی است، زیرا به شما میگوید که اساسا چه بخرید تا صحیح هم تغذیه کنید. پس از این که شما با موضوعاتی نظیر چگونگی پختوپز یک رژیم غذایی صحیح آشنا میشوید، نوبت به انجام فعالیتهای بدنی میرسد، کاری که باعث میشود تا میزان کالری موجود در بدن شما به حد متعادلی برسد. کنترل وزن، مدیریت انگیزه و زمان، غذا خوردن در جهان در حال تغییر، برنامهریزیهای آینده و جشن موفقیت، عنوان برخی از جلسات این کتاب را تشکیل میدهند./
نظر شما