چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۶
فاصله میان پژوهش و تدوین برنامه در کتابخانه‌ها پر شود

مدیر‌کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور درباره مهم‌ترین مشکل کتابخانه‌های عمومی کشور در بخش پژوهش و نوآوری گفت: میان انجام پژوهش و تدوین برنامه فاصله‌ای عمیق در کتابخانه‌های عمومی کشور وجود دارد که باید پر شود و با اجرای برنامه‌های کاربردی این پژوهش‌ها به عمل تبدیل شود.-

محمد خندان، در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،اظهار کرد: اداره کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از سال 1387 تاسیس شد و اکنون این اداره با سه بخش پژوهش و کارشناسی، ارتباطات و انتشارات علمی و  همچنین اداره استاندارد به فعالیت می‌پردازد. 

وی عنوان کرد: ارتباط کتابخانه های عمومی کشور با واحد‌های ستادی بسیار فاصله دارد و خلاء در این زمینه احساس می شود. گاهی واحد‌های ستادی ارتباط مناسب و مهمی با کتابخانه‌ها ندارند و با اداره استان‌ها در ارتباطند که نقطه ضعف محسوب می‌شود. 
 
مدیر‌کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور  عنوان کرد: هدف از تاسیس این اداره کل و ماموریت تعریف شده آن نظارت بر امور پژوهش در بخش کتاب و دانش بنیان کردن فعالیت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی است.

وی اظهار کرد: مدیریت پژوهش در نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور بر اساس نیاز‌سنجی پژوهشی و تعیین اولویت بر اساس نیاز‌های بخش‌های کارکری سازمان، تعریف می‌شود.

مدیر‌کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور اظهار کرد: بخش انتشارات و ارتباطات علمی این اداره در پی اشاعه یافته‌های پژوهشی میان کارکنان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

مدیر‌کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت:بخش انتشارات اداره کل پژوهش و نوآوری مسوولیت چاپ فصلنامه علمی و پژوهشی نهاد را برعهده دارد که با دریافت گرید(درجه) از وزارت علوم و تحقیقات به اطلاع رسانی درباره تحقیقاتی می‌پردازد که در ارتباط با کتابخانه‌های عمومی و علم کتابداری است.

خندان با بیان این که فصلنامه علمی و پژوهشی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای همه کتابداران نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور ارسال می‌شود، اظهار کرد: یافته‌های گزارش‌های پژوهشی درباره کتاب‌های تالیفی و پژوهشی در بخش کتابداری و کتاب در اختیار این مجموعه قرار می‌گیرد.

وی درباره کارکرد بخش استانداردسازی اداره کل پژوهش و نوآوری اظهار کرد: تعیین استاندار‌های کتابخانه‌های عمومی، نظارت بر اجرا و ارزیابی آن‌ها از جمله وظایف اداره استانداردسازی است.

مدیر‌کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور درباره تقویت بخش پژوهش و نوآوری کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: کتابخانه‌های عمومی کشور وظیفه خدمات رسانی عمومی دارند و در بخش پژوهش وارد نمی شوند و این اداره با برنامه‌ریزی و ارایه راهکار مبتنی بر پژوهش باید توازن مناسبی برای اجرای برنامه‌های پژوهشی در کتابخانه‌ها برقرار کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط