وی که دوران نوجوانیاش را در دفاع مقدس سپری کرده است، در این داستانها به مسایل اجتماعی جانبازان و نوع درک متقابل نسبت به این قشر در جامعه میپردازد.
درباره کتاب «پیادهها و سوارهها» در این اثر آمده است: «بعضی آدمها سوارهاند و برخی پیاده. بعضی سوار بر مرکب ثروت و برخی به دنبال آن پیاده میدوند... برخی گمان میکنند که سوارهاند و برخی گمان ندارند که پیادهاند. در این بین عدهای واقعا پیادهاند و بعضی واقعا پیاده اما در حقیقت سوارهاند... و سرانجام این ماییم که باید بگوییم کدام یک از آدمهای این قصهها پیاده و کدام یک سوارهاند.»
ملاقات، چهارشنبه سوری، واریته، دو خط موازی، رویای فاتح و در نرو گلی، عنوانهای برخی از 16 داستان کوتاه «پیادهها و سوارهها» است. عنوان کتاب نیز نام یکی از داستانهاست.
محمدرضا دامرودی، نویسنده این داستان ها دانشآموخته رشتههای سینما و ارتباطات در دانشگاه و «پیادهها و سوارهها» نخستین اثر وی در زمینه بیان دغدغههای او درباره یادگاران دفاع مقدس است.
انتشارات امیرکبیر «پیادهها و سوارهها» را در 287 صفحه قطع پالتویی، شمارگان هزار نسخه و به بهای 52 هزار ریال در قالب مجموعه «روایتی دیگر» که ویژه دفاع مقدس منتشر میشود، روانه بازار نشر کرده است.
نظر شما