به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این دورهها سهشنبهها از ساعت 15 و 30 دقیقه تا 17 برگزار میشوند. در این کارگاه هنرجویان داستانهای خود، را میخوانند و پس از خوانش، هر داستان نقد و تحلیل خواهد شد.
علیزاده درباره این کلاسها توضیح داد: این کارگاهها با هدف تربیت نویسندگان جوان و معرفی چهرههای تازه حوزه ادبیات داستانی تشکیل شدهاند و سعی میشود تا کارگاههای داستاننویسی از حد ساده و معمولی آن به مرتبهای آکادمیک ارتقا یابند. در پایان هر دوره آزمون برگزار میشود و مدرکی به فراخور طی کردن این دوره به کارآموزان نیز اهدا خواهد شد. کارآموز دوره اولیه با در دست داشتن این لوح و مدرک میتواند در دوره های بعدی شرکت کند.
وی افزود: در پایان هر ترم به صورت گزینش شده هنرجویان را انتخاب میکنیم؛ به گونهای که هنرجویان با سطح کار مختلف در یک دوره ثبت نام نشوند. در واقع ثبت نام دانشجویان براساس فعالیت و پیشرفت کاری ایشان انجام میشود.
به گفته این منتقد، یک شیوه برای رمان نویسی (نوشته حسین سناپور)، درآمدی بر داستاننویسی و روایتشناسی (اثر فتحالله بینیاز) و شیوه تحلیل رمان (نوشته جان تک) به هنرجویان آموزش داده خواهد شد.
دوره جدید و اولیه مبانی داستاننویسی به صورت هفتگی و در قالب 12 جلسه برگزار میشود.
علاقهمندان به عضویت در این کارگاههای داستاننویسی میتوانند به فرهنگسرای امید به نشاني پاک خیام (بین میدان شهدا و میدان امام حسین، خیابان صفا) مراجعه کنند یا با شماره 33302590 تماس بگیرند.
برای ثبت نام همراه داشتن کارت ملی الزامی است.
دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۵
نظر شما