شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۸
زندگينامه بنجامين مي در سينماهاي فرانسه

از 19 آوريل (31 فروردين) فيلم سينمايي «ما يك باغ وحش خريده‌ايم» ساخته كامرون كرو بر اساس زندگينامه «بنجامين مي» نويسنده و فعال حقوق حيوانات، روانه سينماهاي فرانسه شد._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از راديو فرهنگ فرانسه، زمستان گذشته زندگينامه داستاني «ما يك باغ وحش خريده‌ايم: ماجراي واقعي و شگفت‌انگيز يك باغ وحش ورشكسته و 200 حيواني كه به يك خانواده هميشگي بدل شدند» اثر بنجامين مي در فيلمي سينمايي با عنوان كوتاه «ما يك باغ وحش خريده‌ايم» ساخته كامرون كرو در سينماهاي آمريكا به نمايش درآمد و فروشي بالغ بر 100 ميليون دلار را تجربه كرد. 

از پنجشنبه علاقه‌مندان سينما در فرانسه هم شاهد نمايش اين فيلم در سالن‌هاي سينما هستند. در اين فيلم مت ديمون در نقش بنجامين مي و اسكارلت يوهانسون در نقش مسوول باغ وحش ايفاي نقش مي‌كنند.

ماجراي رمان از اين قرار است كه آقاي مي، نويسنده و كاراكتر اصلي داستان همراه دو فرزند و همسرش به دنبال تحقق رؤياي شيرين خريدن يك مزرعه، از باغ وحش دارتمور در پارك حيوانات بريتانيا سر در مي‌آورند و براي مراقبت از 200 حيوان وحشي كه تاكنون چندان مورد محبت قرار نگرفته‌اند، باغ وحش را مي‌خرند.

با اين حال داستان فيلم صرفا يك ماجراي خيالي نيست و در جهاني واقعي اتفاق افتاده است. تاكنون هم شخص مت ديمون و بنجامين مي با هدف بازسازي باغ وحش دارتمور در انگلستان و حمايت از حيات وحش، تلاش‌هاي بسياري در فضاهاي واقعي و مجازي براي جلب كمك‌هاي مادي و معنوي علاقه‌مندان به راه انداخته‌اند. خانواده «مي» در سال 2006 اين پارك حيوانات را در بحران اقتصادي و ورشكستگي به قيمت 1/1 ميليون پوند در جنوب غربي انگلستان خريداري كردند.

رمان «ما يك باغ وحش خريده‌ايم» نوشته بنجامين مي نخستين بار سال 2008 در 272 صفحه به زبان انگليسي از سوي نشر دابل دي كانادا در اختيار خوانندگان قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها