یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۷

ابرهارد کوستلر کارشناس کتاب های عتیقه و دست نوشته ها، به همکاران خود و مجموعه داران در مورد وجود تقدیم نامه های جعلی در کتاب های توماس مان هشدار داد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از خبرگزاری آلمان، از آن جا که به تازگی این تقدیم نامه‌های جعلی به دفعات در بازار کتاب مشاهده شده، این کارشناس با هشدار این مطلب در این زمینه اظهار داشت: با یک امتحان ساده می توان دریافت که امضای موجود در کتاب حقیقی است یا صرفا یک تصویرگری جعلی است. 

روش شناسایی این‌گونه است که متن های اهدایی که به زبان لاتین نوشته شده اند کاملا من درآوردی و ساختگی است و هیچ شباهتی با دستخط اصلی توماس مان ندارند. البته این نگرانی وجود دارد که جاعل و یا جاعلان با تمرین بیشتر بر روی این نوشته ها آن را بهتر از قبل نوشته و دستخط شان به دستخط اصلی توماس مان شبیه تر شود. اگر کسی می توانست پیشتر از این ها جاعلان را از این اقدام منع کند بهتر بود. 

وی در ادامه در مورد کانال ورود این دست نوشته های جعلی موجود در صفحات ابتدایی کتاب های این نویسنده بزرگ آلمانی به بازار کتاب گفت: این‌طور که پیداست حراجی اینترنتی «ای بی» می تواند راه توزیع این کتاب ها که دربرگیرنده دستخط و امضای جعلی توماس مان است، باشد. 

«توماس مان» 6 ژوئن 1875 درلوبک متولد شد و 12 آگوست 1955 در زوریخ درگذشت. او از داستانسرایان مشهور زبان آلمانی در قرن 20 بود که برای نخستین رمانش با نام «بودنبروک ها» در سال 1929 موفق به دریافت جایزه نوبل ادبی شد. «مرگ در ونیز»، «کوه جادو» و «اعترافات فلیکس کرول» از جمله آثار ادبی ارزشمندی هستند که از این نویسنده بزرگ برجا مانده اند. «مرگ در ونیز» را می توان از بسیاری جهات زندگینامه توماس مان دانست.
.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها