
مدير انتشارات امرايي از آماده انتشار شدن دو عنوان از كتابهاي كودك مجموعه كتاب «خرس كوچولو» خبر داد و گفت: اين كتابها از نظر روانشناسي نكاتي را به كودكان منتقل ميكنند و تا كنون جوايز زيادي به دست آوردهاند.-
وي افزود: کتاب «خوب بخوابي خرس کوچولو» نوشته مارتين وادل است که به تازگي از سوي انتشارات امرايي با ترجمه روان و نزديک به متن «دنيا صدقياني زاده» به دو زبان فارسي و انگليسي (در يک کتاب»، در دست انتشار است. اين کتاب به شکل کارآمد به موضوع استقلال طلبي کودک ميپردازد.
مدير انتشارات امرايي اظهار كرد: اين کتاب 32 صفحهاي با تصاوير تمام رنگي و همچنين کشش داستاني بالا براي کودکان در قالب ارتباط خرس کوچولو و خرس بزرگه اثر مارتين وادل، برنده جايزه هانس کريستن اندرسن و باربارا فرث و برنده مدال کيت گري اوي در مجموعه کتابهاي خرس کوچولو است که از سوي انتشارات امرايي منتشر ميشود.
وي گفت: از همين مجموعه کتاب «نميتواني بخوابي خرس کوچولو» با ترجمه دنيا صدقيانيزاده توسط انتشارات امرايي همزمان به دو زبان انگليسي و فارسي منتشر شده است.
او تاكيد كرد: «من و تو»، کتاب ديگري از اين مجموعه است که در مراحل چاپ قرار دارد و مساله همكاري را مطرح ميكند.
مدير انتشارات امرايي درباره ديدگاههاي مترجم اين كتاب توضيح داد: صدقيانيزاده معتقد است کار براي کودکان، دقت و ويژگيهاي خودش را ميطلبد و براي رشد کودک بايد خيلي بزرگ، دقيق و عميق کار کرد. زيرا توليد و خلق آثار بزرگ، تاثيرات بزرگي بر کودک ميگذارد و آثار ضعيف، کودک را به همان نسبت ضعيف ميکند.
نظر شما