شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷
«ازدواج، موانع و راه‌حل‌ها» از نگاه آيت‌الله اميني

کتاب «ازدواج، موانع و راه‌حل‌ها» نوشته آيت‌الله ابراهيم اميني از سوي موسسه بوستان كتاب تجديد چاپ شد.-

به گزارش خبرگزاري کتاب ايران(ايبنا)، اثر حاضر، علاوه بر پرداختن به اهميت و ضرورت ازدواج، موانع آن را به تفصيل بررسي كرده و راه‌حل‌هاي معقول و منطقي را ارايه كرده است. 

كتاب حاضر در پنج بخش، ازدواج و موانع و راه‌حل‌هاي آن را بررسي كرده است. ازدواج از ديدگاه اسلام: اهداف و منافع، ضرورت دقت در انتخاب همسر و صفات همسر خوب، راه‌هاي شناخت همسر، مناسب‌ترين سنين ازدواج و علل تاخير و راه‌حل‌ها و مسوولان ازدواج، عناوين بخش‌هاي پنجگانه اين اثرند.

نويسنده در اين كتاب به بررسي ضرورت تشكيل خانواده از ديدگاه اسلام مي‌پردازد و مي‌نويسد: «ازدواج اگر با معيارهاي صحيح انجام بپذيرد، بسياري از نعمت‌ها و بركت‌هاي خداوند متعال، نصيب انسان و جامعه شده و استعدادهاي فراواني شكوفا مي‌شود، زيرا خداوند سبحان، اين پيوند را مجراي عنايت‌هاي ويژه خود قرار داده است.
اين همه تاكيد قرآن و پيشوايان معصوم(عليهم‌السلام) هم از آن‌روست كه اين بركات الهي در جامعه نازل شود و مردم از انحراف و ارتكاب گناه محفوظ بمانند و به عذاب گرفتار نشوند. درباره ضرورت ازدواج، احاديث فراواني هست، براي نمونه برخي از آنها را نقل مي‌كنيم: پيامبر گرامي اسلام(ص) فرمود: «ازدواج، سنت من است، هركس از آن سرباز زند از من نيست». به همين مضمون، احاديث ديگري از آن پيامبر بزرگ(ص) رسيده است؛ از جمله: ازدواج، سنت من است هركس از آن سرباز زند از سنت من سرپيچي كرده است. آن بزرگوار در حديث ديگري فرمود: هيچ بنايي در اسلام، بنيان‌گذاري نشده كه نزد خدا محبوب‌تر از ازدواج باشد.»

آيت‌الله اميني معتقد است كه آرامش و الفت كه با ازدواج حاصل مي‌شود، آن‌قدر پراهميت است كه خداوند متعال آن را يكي از آيات بزرگ خويش معرفي كرده است و مي‌فرمايد: «يكي از آيات الهي اين است كه براي شما از جنس خودتان جفتي را بيافريد تا با او انس بگيريد و آرامش بيابيد و در بين شما دوستي و مهرباني قرار داد و در اين امر براي افرادي كه اهل تفكر باشند آيات و نشانه‌هايي وجود دارد(روم، آيه 21)».

به نظر نويسنده، انسان به همدل و همراز نياز دارد تا در پناه او آرامش بگيرد و با كسب آرامش به زندگي انساني خود ادامه دهد. امام رضا(ع) فرمود: «بنده خدا به فايده‌اي دست نمي‌يابد كه بهتر از همسر شايسته باشد؛ همسري كه وقتي او را مي‌بيند شادمانش گرداند و در غيابش از نفس خود و مال او نگه‌داري كند.»

چاپ دوم کتاب «ازدواج، موانع و راه‌حل‌ها» با شمارگان 1500 نسخه، 220 صفحه و بهاي 35000 ريال راهي بازار نشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها