چهارشنبه ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۵
ديدگاه متفكران شاخص جامعه‌شناسي درباره «آينده نظريه اجتماعي»

نيكولاس گين در كتاب «آينده نظريه اجتماعي» متفكران شاخص نظريه‌پردزاي اجتماعي پست‌مدرن را طرف گفت‌وگو قرار داده، از آنان درباره آينده جامعه‌شناسي پرسيده است./

 محمدرضا مهديزاده، مترجم كتاب، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، بيان داشت: اسكات نس، جان وري و زيگموند باومن، از جمله اين چهره‌هايند كه در حوزه پست‌مدرنيزم مفاهيم جديدي را طرح كرده و نظرياتي را ارايه داد‌ه‌اند.

مترجم كتاب «جامعه‌اي در مخاطره جهاني» ادامه داد: آنان در اين مصاحبه‌ها درباره كتاب‌ها و ايده‌هاي خود سخن مي‌گويند.

مهديزاده اين اثر را داراي دو فايده مهم دانست و گفت: نخست آن كه اين كتاب مخاطبانش را با چهره‌هاي سرشناس نظريه‌پردازي اجتماعي به صورت رو در رو و بي‌واسطه آشنا مي‌كند.

وي فايده دوم اين كتاب را معرفي كتا‌ب‌هاي متفكران جامعه‌شناسي به مخاطبان دانست و گفت: اين متفكران طي مصاحبه، مدام به كتاب‌هايشان ارجاع مي‌دهند.

به گفته مهديزاده، مصاحبه‌هاي اين كتاب را «نيكولاس گين» يكي از استادان جامعه‌شناسي انجام داده است. او در اين گفت‌وگوها، آينده نظريه‌پردزاي جامعه‌شناسي را مهم‌ترين رويكرد خود قرار داد.

وي افزود: جان اوري، يكي از افراد طرف گفت‌وگو در اين اثر، كتابي با مضمون اين كه «ما به زودي از جامعه‌شناسي خارج مي‌شويم» دارد. در واقع، هر يك از نظريه‌پردازان اين اثر نظريات مشخصي درباره آينده جامعه‌شناسي و چگونه انديشيدن درباره آن دارند.

مهديزاده اين اثر را به دليل حملات پست‌مدرن‌ها به علوم انساني در دوران معاصر، خواندني دانست. او به زودي ترجمه كتاب را به پايان مي‌برد. ناشر اين كتاب هنوز مشخص نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط