جمعه ۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۰
نشست «نقش پيش‌دانسته‌ها در تفسير قرآن» با نظريه‌پردازی

موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) نشست «نقش پيش‌دانسته‌ها در تفسير قرآن» را با نظريه‌پردازی حجت‌الاسلام و المسلمين علی‌اوسط باقری سيزدهم دی‌ماه برگزار مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، اين برنامه از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) است كه به همت گروه تفسير و علوم قرآن اين مركز شكل مي‌گيرد.

در اين نشست علمی، حجت‌الاسلام و المسلمين علی‌اوسط باقری، عضو هيات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) در حضور اعضای هيات علمی گروه علوم قرآن به ارايه نظرات خود مي‌پردازد و در ادامه پاسخگوی نقد‌های اعضای هيات علمی خواهد بود. 

نشست علمی «نقش پيش‌دانسته‌ها در تفسير قرآن» يك‌شنبه، سيزدهم دی‌ماه، از ساعت 15/18 تا 20 در طبقه سوم موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) كلاس شماره پنج برگزار می‌شود و شركت در اين نشست براي عموم علاقه‌مندان آزاد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها