شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۱
رونمایی از کتاب «فاطمه (سلام‌الله‌علیها) جمال شکوه الهی»

در این برنامه، مرضیه محمدزاده، نویسنده کتاب، درباره روند تألیف و شکل‌گیری این اثر سخن خواهد گفت و  غلامرضا ظریفیان، استاد دانشگاه و کارشناس برنامه، به بررسی و تبیین ابعاد محتوایی و موضوعی کتاب می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)؛‌ آیین رونمایی از کتاب «فاطمه (سلام‌الله‌علیها) جمال شکوه الهی» اثر مرضیه محمدزاده، همزمان با ایام فاطمیه و با حضور نویسنده کتاب و غلامرضا ظریفیان، استاد دانشگاه، دوشنبه ۱۸ آبان‌ماه ۱۴۰۵ در فرهنگ‌سرای سرو برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۶ و فرهنگ‌سرای سرو، این آیین با هدف معرفی آثار مکتوب در حوزه معارف دینی و تبیین سیره و جایگاه حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها)، ساعت ۱۵ روز دوشنبه ۱۸ آبان‌ماه، به همت کتابخانه سرو و با همکاری انتشارات امیرکبیر برگزار خواهد شد.
در این برنامه، مرضیه محمدزاده، نویسنده کتاب، درباره روند تألیف و شکل‌گیری این اثر سخن خواهد گفت و غلامرضا ظریفیان، استاد دانشگاه و کارشناس برنامه، به بررسی و تبیین ابعاد محتوایی و موضوعی کتاب می‌پردازد.
این مراسم در فرهنگ‌سرای سرو، واقع در خیابان ولیعصر(عج)، ضلع شمالی پارک ساعی، کوچه ساعی دوم، پلاک ۲ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها