دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۳
عضو کتابخانه علامه طباطبایی بهبهان ۱۲۰جلد کتاب کودک به کتابخانه اهدا کرد

خوزستان - به منظور بهره‌مند شدن از مشارکت اعضای کتابخانه، عضو کتابخانه علامه طباطبایی بهبهان ۱۲۰نسخه کتاب کودک به این کتابخانه اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، به منظور تقویت منابع مطالعاتی و بهره‌گیری از مشارکت اعضا، ۱۲۰ نسخه کتاب کودک با ارزش تقریبی ۸۰ میلیون ریال ،توسط آدرین محسنی؛ از اعضای کتابخانه عمومی علامه طباطبایی، به این مرکز فرهنگی اهدا شد.

این اقدام فرهنگی در راستای اجرای پویش اهدای کتاب و با هدف غنی‌سازی مخازن و به‌روزرسانی منابع کتابخانه‌ای انجام شد.

منابع اهدایی پس از طی مراحل آماده‌سازی و ثبت در سامانه، در اختیار اعضای کتابخانه قرار خواهد گرفت. حمایت اعضا از کتابخانه‌های عمومی و اهتمام آنان به غنی‌سازی منابع، بستر مناسبی برای بهبود کیفیت خدمات ارائه‌شده و ترویج فرهنگ مطالعه در میان کودکان فراهم می‌آورد.

کتابخانه علامه طباطبایی بهبهان یکی از قدیمی‌ترین کتابخانه‌ها در استان خوزستان است که سال ۱۳۴۳ تاسیس و در سال ۱۳۸۳پس از بازسازی بازگشایی شد.این کتابخانه با ۹۹۲ متر مربع در دوطبقه بنا شده و با عرضه خدمات متنوع کتابداری و فرهنگی در خدمت فرهیختگان و دوستداران کتاب است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها