سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴
ویراست جدید «نقاشی ایرانی» رونمایی می‌شود

ویراست جدید کتاب «نقاشی ایرانی» شیلا کنبی در شهر کتاب فرشته رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در مراسم رونمایی از ویراست جدید کتاب «نقاشی ایرانی»، مهدی حسینی، مترجم کتاب به همراه جمال عرب‌زاده، نقاش و عضو هیئت علمی دانشگاه هنر ایران و بهنام کامرانی، عضر هیئت علمی دانشگاه هنر ایران حضور دارند.

کتاب «نقاشی ایرانی» اثر شیلا آر. کنبی یکی از معتبرترین پژوهش‌های انگلیسی‌زبان در زمینه تاریخ نقاشی و مینیاتور ایران است که با رویکردی مستند و آموزشی، مسیر چند قرن تحول هنر تصویری ایران را از دوران ایلخانی تا پایان دوره قاجار ترسیم می‌کند.

این کتاب به تازگی با ویراستی جدید توسط نشر آبان به بازار کتاب آمده است.

کنبی، به عنوان پژوهشگر و کیوریتور ارشد هنر اسلامی در موزه بریتانیا، توانسته است اثری فراهم آورد که هم برای متخصصان تاریخ هنر و هم برای علاقه‌مندان عمومی، منبعی فشرده اما غنی از داده‌های تاریخی و زیبایی‌شناختی باشد.

مراسم رونمایی از کتاب «نقاشی ایرانی» ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ در شهر کتاب فرشته به آدرس خیابان شریعتی، نرسیده به پل صدر و به پلاک ۱۶۷۱ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها