پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۰
ترویج فرهنگ کتابخوانی با طعم قصه‌های مرادی کرمانی

مرکزی‌– همزمان با روز جهانی ادبیات کودک و نوجوان، ویژه‌برنامه «سفر به دنیای قصه‌های هوشنگ مرادی کرمانی» به همت محفل ادبی نسیم صبا در کتابخانه عمومی علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، این برنامه با هدف پاسداشت ادبیات کودک و نوجوان، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و آشنایی مخاطبان، به‌ویژه کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها و فعالان حوزه کتاب، با جهان داستانی هوشنگ مرادی کرمانی، از برجسته‌ترین نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان ایران، برگزار شد.

در این نشست فرهنگی ـ ادبی، بخش‌های متنوعی از جمله معرفی و بررسی آثار هوشنگ مرادی کرمانی، نقد و معرفی کتاب‌های کودک و نوجوان، اجرای نقاشی کودکانه با محوریت قصه و نمایش عروسکی اجرا شد. این برنامه با حضور زهرا اعظمی، پژوهشگر و مدرس شاهنامه، و مریم صابری نسب، نویسنده، شاعر و مدرس حافظ‌خوانی، با هدف ایجاد ارتباط عمیق‌تر کودکان با دنیای کتاب، تقویت قوه تخیل و پرورش ذوق مطالعه برگزار شد.

ترویج فرهنگ کتابخوانی با طعم قصه‌های مرادی کرمانی

در ادامه، زهرا اعظمی و مریم صابری نسب درباره اهمیت ادبیات کودک، نقش قصه در رشد فکری و عاطفی کودکان و جایگاه آثار هوشنگ مرادی کرمانی در ادبیات معاصر ایران سخنرانی کردند و بر ضرورت توجه به کتاب و قصه در فرآیند تربیت نسل آینده تأکید کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها