چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۳
۳۰۰ جلد کتاب به کتابخانه عمومی «علامه دهخدا» میاندوآب اهدا شد

آذربایجان‌غربی- رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان میاندوآب گفت: ۳۰۰ جلد کتاب در موضوعات مختلف از کتابخانه شخصی مرحوم فرهنگ شاپوران، به کتابخانه عمومی «علامه دهخدا» شهرستان میاندوآب اهدا شد.

رامین وحدانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه گفت: مجموعه‌ای مشتمل بر بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب از طرف خانواده مرحوم فرهنگ شاپوران به کتابخانه «علامه دهخدا» شهرستان میاندوآب اهدا شد.

وی افزود: این کتاب‌ها از مجموعه کتابخانه شخصی مرحوم فرهنگ شاپوران بوده و با نیت خیر خانواده مرحوم با هدف توسعه منابع مطالعاتی، ارتقای کیفیت خدمات کتابخانه‌ای و افزایش دسترسی مخاطبان به آثار فاخر ادبی، به کتابخانه عمومی «علامه دهخدا» شهرستان میاندوآب توسط خانواده مرحوم اهدا شده است.

وحدانی ادامه داد: کتاب‌های اهدایی، طیف متنوعی از آثار داستانی، آموزشی، تاریخی، روانشناسی و ... را شامل می‌شود و پس از انجام مراحل ثبت، آماده‌سازی و سازمان‌دهی، در دسترس اعضا و علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره کتابخانه های شهرستان میاندوآب، با قدردانی از این اقدام ارزشمند فرهنگی اظهار کرد: اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی یکی از مؤثرترین شیوه‌های مشارکت در توسعه فرهنگی جامعه است و نقش مهمی در ارتقای سطح آگاهی، ترویج فرهنگ مطالعه و تقویت خدمات کتابخانه‌ای ایفا می‌کند و می‌تواند بخشی از نیازهای مطالعاتی اعضا و مراجعه‌کنندگان را تأمین کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها