یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵
فراخوان بین‌المللی جشنواره جهانی شعر «امام شهید» منتشر شد

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری نهادهای فرهنگی کشور، از تمام شاعران، ادیبان و آزادگان جهان دعوت می‌کند تا در جشنواره جهانی شعر «امام شهید» شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا محورهای اصلی جشنواره جهانی شعر «امام شهید» شامل تبیین شخصیت: معرفی ابعاد عرفانی، حکیمانه و اندیشه‌های رهبر شهید، بیداری و مقاومت: واکاوی تأثیر امام خامنه‌ای (ره) در ایستادگی معاصر، تمدن نوین اسلامی: ترسیم افق‌های تمدن‌ساز در نگاه آن قائد بزرگ، سیره و سبک زندگی: الگوی خانواده و اخلاق در منش ایشان، وحدت و تقریب: رویکردهای امت‌ساز و وحدت‌بخش در جهان اسلام، حماسه ایستادگی: شجاعت بی‌نظیر در برابر زیاده‌خواهی نظام سلطه و میراث خون شهید: نقش شهادت ایشان در بیداری جهانی و شکل‌گیری نظم جدید فرهنگی است.

مهلت ارسال آثار به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی و اردو تا ۳۰ اردیبهشت خواهد بود و علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره می‌توانند اشعار خود را به نشانی ble.ir/join/EVQY۹tMYm۳ ارسال کنند.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن سامی IR ۱۷:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۳
    سلام.سایت کار نمی کنه برای ارسال آثار...!
    • هانیه IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۷
      سلام. تونستید اثری ارسال کنید؟
  • امیدواری IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
    سلام سایت باز نمی شه چرا ؟؟؟
  • هانیه IR ۰۱:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۶
    سایتش کار نمیکنه که
  • هانیه IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۷
    سلام. اثار رو کجا ارسال کنیم دقیقا؟ لینک ها کار نمیکنه که
  • علی خوش‌قامت IR ۰۶:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
    فرمانده‌ی عشًاق جهان خامنه‌ای ست رزمنده ی جانباز زمان خامنه‌ای ست ایران حرم است و دشمنان نامحرم در معرکه ها سنگر آن خامنه ایست #علی‌خوش‌قامت
  • سید علی خوش‌قامت IR ۰۶:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
    فرمانده ی عشّاق جهان خامنه‌ای ست رزمنده‌ی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها