یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۲:۱۸
تئاتر شهر تهران میزبان حماسه آفرینی هنرمندان

چهارمین روز از رویداد فرهنگی هنری برای ایران، سرچشمه هنر روز پانزدهم فروردین ماه از ساعت ۱۵ با نمایش سه فیلم کوتاه در واحد سینما سیار انجمن سینمای جوانان ایران، کار خود را در محوطه و لابی تئاتر شهر تهران آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در ادامه برنامه توسط مجید رحمتی، هنرمند هنرهای نمایشی نقالی اجرا شد.

سپس نوبت به شعر خوانی علی داوودی، شاعر حماسی سرا رسید که ابیاتی در وصف حماسه سازی رزمندگان خط مقدم مبارزه با آمریکا و اسرائیل را به مدافعان حریم کشور تقدیم کرد.

دمام و سنج نوازی گروه چهارده معصوم شهرستان ری بخش بعدی برنامه بود.

در ادامه یک نمایش خیابانی با محوریت شهدای دانش آموز میناب در محوطه مجموعه و با همراهی تماشاگران به اجرا درآمد.

سپس نوبت به هنرمندان موسیقی لرستان رسید که با بازخوانی ترانه خاطره انگیز "دایه دایه، وقت جنگه " یاد و خاطره روزهای درخشان هشت سال دفاع مقدس را در ذهن تماشاگران تداعی کردند.

تعزیه و هنرنمایی احمد عزیزی از هنرمندان فعال این حوزه بخش پایانی برنامه‌های چهارمین روز رویداد " برای ایران، سرچشمه هنر " بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها