جمعه ۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۶
مراسم یادبود اصغر دادبه فعلا برگزار نمی‌شود

بنابر اعلام خانواده اصغر دادبه، استاد فقید فلسفه و ادبیات، حفظ جان هم‌وطنان را بر هر امری برتر دانستیم و تا مهیا شدن زمینه برای برگزاری مراسم به یاد این مرد شریف ایران‌دوست منتظر خواهیم ماند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا در بیانیه‌ای از طرف خانواده اصغر دادبه،‌استاد فقید ادبیات و فلسفه و حافظ‌شناس شهیر کشورمان آمده است:

«در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود

روح بلند استاد بلندپایه ادبیات و فلسفه ایران‌زمین جناب آقای دکتر اصغر دادبه سرانجام به عالم معنا پرکشید و ما را با غمی جانکاه در این زمین تیره‌وتار تنها گذاشت.

بر این باوریم که قفس دنیا سزاوار وجود خوش‌الحانش نبود و به گلشن رضوان پرکشید که مرغ آن چمن بود.

دوستان و یاران، از آن‌جایی که شرایط کشور برای برگزاری مراسم یادبود آن عزیز سفرکرده مساعد نیست و حفظ جان هم‌وطنان را بر هر امری برتر دانستیم و تا مهیا شدن زمینه برای برگزاری مراسم به یاد این مرد شریف ایران‌دوست منتظر خواهیم ماند.

از طرف خانواده دادبه، تمام وابستگان، دلبستگان و نهادهای علمی کشور که عمر گران‌مایه‌اش صرف هم‌کاری و پیش‌برد اهداف آنان شد: دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحدهای تهران شمال و کاشان، دانشگاه علامه طباطبایی، مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، بنیاد ایران‌شناسی، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مرکز حافظ‌شناسی، مرکز سعدی‌شناسی، بنیاد ایران‌شناسی فارس، مرکز بافق‌شناسی و بنیاد وحشی بافقی، کانون نشر فرهنگ اسلامی کاشان، خانۀ کتاب و ادبیات ایران، مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب و مؤسسه شهر کتاب.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها