به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد، این نمایشگاه با شعار «ایران در پناه قرآن» و با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت(ع) برپا شده و تا دهم اسفند ماه ۱۴۰۴ پذیرای علاقهمندان است.
مراسم افتتاحیه این رویداد فرهنگی ـ قرآنی روز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان استانی، فعالان قرآنی و جمعی از علاقهمندان در مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی خرمآباد برگزار شد.
در پنجمین نمایشگاه قرآن و عترت لرستان، تازهترین کتابها، نرمافزارها و محصولات فرهنگی و مذهبی از سوی برخی ناشران کشور همچون موسسه امام خمینی(ره)، کتابستان، براق، توتک و مؤسسات قرآنی لرستان عرضه شده و آثار هنری قرآنی در حوزههایی چون خوشنویسی، تذهیب، نقاشی و هنرهای تجسمی در معرض دید عموم قرار گرفته است.
برپایی غرفههای تخصصی حجاب و عفاف، ولایت و امامت و معرفی دستاوردهای قرآنی، ایثار و شهادت از دیگر بخشهای این نمایشگاه است که همهروزه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح و ۱۵ تا ۱۹ عصر میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

نظر شما