پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
«ضیافت شعر، شطح و اندیشه» بر سفره کتاب آمد/ انسان، شهود و روایتی از زبان بی‌مرز هنر

گلستان- حسین پایین محلی، نویسنده اهل شهر جلین در استان گلستان از رونمایی تازه‌ترین اثرش به مناسبت سی و سومین دوره هفته کتاب خبر داد و گفت: «ضیافت شعر، شطح و اندیشه» عنوان کتابی از من است که در سه بخش شعر و شطح و مقالات پیش روی مخاطبان قرار داده‌ام.

حسین پایین محلی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در گرگان، کتاب «ضیافت شعر، شطح و اندیشه» عنوان تازه‌ترین اثر قلمی شده‌ام است که توسط انتشارات آرسس در ۱۸۴ صفحه با ویراستاری و طراحی جلد زهرا رفعتی و صفحه آرایی حمیدرضا رضوانی اول در سه بخش شعر و شطح و مقالات منتشر شده و به مناسبت هفته کتاب در مراسمی از آن رونمایی به عمل آمد و پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

وی درباره عناوین برخی از مقالات منتشر شده در این کتاب، عنوان کرد: یادداشتی بر کتاب ملت عشق، خاتون و قوماندان و در باب عشق، نگاهی اجمالی بر منظومه فکری حافظ و نیز حافظ و حقیقت عشق، سینمای ایران داریوش مهرجویی و موج نو، ضرورت بازبینی در نقشه مهندسی فرهنگی کشور برخی از اسامی مقاله هستند.

حسین پایین محلی عنوان داشت: معتقدم هنر، زبان مشترک میان انسان‌ها است؛ زبانی که می‌تواند فراتر از مرزها، دل‌ها را به هم پیوند دهد.

پایین محلی همچنین گفت: شعر، هویت و شناسنامهٔ ما و آیینه‌ای که در آن می‌توانیم ریشه‌ها، احساسات و باورهای خود را بازشناسیم و در این میان، شطح سبکی مغفول و کمتر شناخته‌شده است. شیوه‌ای که می‌تواند به بیان عمیق‌ترین لایه‌های شهود و تجربه درونی انسان کمک کند.

وی افزود: از دید من، انسان چوپانِ وجود است، نه ارباب طبیعت. رسالت او نه در سلطه بر هستی، بلکه در پاسداری و مراقبت از آن معنا می‌یابد.

پایین محلی در خاتمه با گرامیداشت هفته کتاب، گفت: ما باید خویشتن را در ذیل توحید تعریف کنیم؛ چراکه انسان در پرتو این درک، توانایی «تولید» و «خلق» می‌یابد و می‌تواند، بی‌آنکه جای خدا بنشیند، در آینه آفرینش، رنگی از خالق را بازتاب دهد و در این کتاب کوشیده‌ام در حد توان به این مسئله نیز توجه نشان دهم.

به گزارش ایبنا، حسین پایین محلی، نویسنده و پژوهشگر متولد سال ۱۳۶۲ در شهر جلین بخش مرکزی شهرستان گرگان و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی و کارمند نهاد کتابخانه‌های عمومی استان گلستان است.

او از دوران نوجوانی نوشتن را آغاز کرده و در ادامه در سال ۸۱ در شهر جلین «انجمن شعر و ادب مهر جلین» را با همکاری جمعی از دوستانش راه‌اندازی کرد که ماحصل آن تاکنون یک مجموعه شعر با عنوان «جوانه‌ها» بوده است. وی در دو دهه فعالیت نوشتاری و مطبوعاتی خود قریب به ۴۰۰ مقاله در نشریات و سایت‌های استانی و کشوری در حوزه غرب‌شناسی، علوم انسانی و مسائل فرهنگی آثاری را قلمی و منتشر کرده است.

از او تا با امروز کتاب‌هایی با عناوینی چون آخرین ایستگاه: شطح، نقش‌پذیری سیاسی حیوانات در ادبیات کلاسیک با نگاهی به کلیله و دمنه و جستارهای فرهنگی شهر جلین منتشر شده و نیز کتاب‌هایی با عناوینی چون امریکای تماشایی، ترجه‌های خیال و فرهنگ در قاب رسانه را در دست چاپ دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها