دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
قشم میزبان جشنواره کتاب و کتابخانه در هفته کتاب است

هرمزگان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قشم گفت: این شهرستان، میزبان جشنواره کتاب و کتابخانه در هفته کتاب است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، صابر سهرابی از برگزاری جشنواره کتاب و کتابخانه هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی در جزیره قشم سخن گفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم با اشاره به برگزاری جشنواره کتاب و کتابخانه هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی اظهار کرد: در این رویداد تلاش می‌کنیم فرهنگ مطالعه را در سراسر جزیره گسترش دهیم و زمینه ارتباط فعالان حوزه کتاب را با یکدیگر فراهم کنیم.

سهرابی از شناسایی و معرفی مفاخر جزیره قشم به عنوان یکی از طرح‌های محوری اداره کل یاد کرد و گفت: با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور، «نشان مفاخر جزیره قشم» طراحی شده و قرار است از چهره‌های برجسته فرهنگی و هنری جزیره به‌صورت ویژه تقدیر شود تا الگویی برای نسل جوان باشند.

وی ادامه داد: در حوزه هنر نیز خرید آثار هنری، حمایت از چاپ کتاب‌های جدید، و اجرای جشنواره‌های نشاط‌آور اجتماعی با زبان هنر از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده تا پایان سال است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قشم از تدوین و اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های گسترده فرهنگی و هنری در جزیره جهانی قشم خبر داد و گفت: در قالب تقویم فرهنگی سال ۱۴۰۴، جشنواره‌های متنوعی در حوزه هنرهای هفت‌گانه، کتاب و کتابخوانی، نمایش، سینما و قرآن و عترت برگزار خواهد شد.

صابر سهرابی افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف این برنامه‌ها، تحقق عدالت فرهنگی در جزیره است تا تمام علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر، از شهر قشم تا دورترین روستاها مانند باسعیدو، بتوانند از امکانات فرهنگی و هنری بهره‌مند شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم با اشاره به تعامل سازنده این اداره کل با سازمان منطقه آزاد قشم، تصریح کرد: برنامه‌های فرهنگی و هنری در حوزه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری با حمایت این سازمان در سراسر جزیره برگزار خواهد شد و تلاش می‌کنیم میزبان رویدادهای بزرگ ملی و حتی بین‌المللی باشیم؛ از جمله پیگیری برای برگزاری جشنواره فیلم فجر و جایزه کتاب سال در جزیره قشم هستیم.

سهرابی همچنین از برنامه‌های حوزه قرآن و عترت خبر داد و گفت: نمایشگاه قرآنی قشم در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود. با توجه به ظرفیت بالای مساجد و مؤسسات قرآنی جزیره، در تلاشیم فعالیت‌های آموزشی، حفظ و قرائت قرآن را گسترش دهیم و از این مجموعه‌ها با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان منطقه آزاد حمایت کنیم.

وی افزود: توجه ویژه به نوجوانان و جوانان یکی از اولویت‌های جدی ماست؛ برنامه‌هایی در حوزه کتاب، هنرهای نمایشی، سینما و سواد رسانه‌ای برای این قشر تدوین شده تا از طریق آموزش و تجربه، سرمایه اجتماعی جزیره افزایش یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم در پایان از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه هنرهای هفت‌گانه و سواد رسانه‌ای خبر داد و گفت: با حضور استادان برجسته ملی و همکاری مراکز رسانه‌ای و هنری، این کارگاه‌ها به‌زودی در جزیره برگزار و برای شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها