چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
نمایشگاهی با ۲ هزار عنوان کتاب در شوشتر گشایش یافت

خوزستان - نمایشگاه کتاب با ۲ هزار عنوان از ۲۳ مهرماه تا هفته کتابخوانی در فرهنگسرای اندیشه شوشتر برپا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در آیین گشایش نمایشگاه کتاب شوشتر، گفت: هدف از حضور در این مراسم، توسعه همکاری‌های فرهنگی میان نهادهای علمی و فرهنگی شهرستان و حمایت از گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی در میان دانشگاهیان است.

حامد ندری با تأکید بر نقش کتاب در ارتقای سطح علمی و فکری جامعه دانشگاهی اظهار کرد: این‌گونه رویدادها فرصت ارزشمندی برای تشویق دانشجویان به مطالعه و دسترسی آسان‌تر آنان به منابع علمی و فرهنگی است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شوشتر در این مراسم با بیان اینکه برگزاری برپایی نمایشگاه کتاب در شهرستان‌ها می‌تواند فرصتی برای علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی ایجاد کند، تصریح کرد: با توجه به گسترش شبکه‌های مجازی و دور شدن افراد از کتاب و کتابخوانی، باید تلاش کنیم با اجرای رویدادهای کتاب‌محور، زمینه گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و علاقه و اشتیاق مردم را به این موضوع ایجاد کنیم.

احمد عبداللهی افزود: امیدواریم نمایشگاه‌های کتاب فرصتی برای تشویق و ترغیب همگان به این موضوع مهم فرهنگی قرار گیرد و با توجه به هماهنگی میان دانشکده علوم پزشکی شوشتر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان، کوشیدم تا دانشجویان و کارکنان این دانشکده بتوانند از تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید کتاب بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به تعداد کتاب‌های به نمایش گذاشته در نمایشگاه کتاب گفت: در این نمایشگاه ۲ هزار عنوان کتاب، با ۱۵ هزار جلد از ۱۰۰ ناشر تا پایان هفته کتابخوانی در معرض نمایش عموم قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها