سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
داستانی  شاعرانه به قلم یکی از نویسندگان ادبیات نوین آمریکای لاتین

رمان «ساحره» نوشته برندا لوزانو، نویسنده معاصر مکزیکی، به بازار آمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) برندا لوزانو، نویسنده و ویراستار معاصر مکزیکی، از چهره‌های مطرح ادبیات امروز آمریکای لاتین است. حرکت در مرز واقعیت و خیال و سنت و مدرنیته از ویژگی‌های آثار این نویسنده است. لوزانو نویسنده‌ای‌ست که در آثارش به روایت داستان کسانی می‌پردازد که در حاشیه اجتماع به‌سر می‌برند و صدایشان به گوش نمی‌رسد.

در رمان «ساحره» لوزانو به روایت داستانی پرکشش، چندلایه و شاعرانه می‌پردازد و داستان دو زن را نقل می‌کند که هر یک به دنیایی متفاوت تعلق دارند. روایت این دو زن در رمان «ساحره»، که یکی‌شان روزنامه‌نگار و دیگری شمن و درمانگری بومی است، به هم می‌آمیزد و رنگی از وردهای جادویی به خود می‌گیرد و نویسنده از خلال این روایت‌ها قدرت زنانه و نیز تبعیض و خشونت جنسیتی را به تصویر می‌کشد. «ساحره» رمانی‌ست که از جنایت زن‌کُشی سخن می‌گوید.

مترجم این رمان در یادداشت کوتاهی که در ابتدای ترجمه فارسی آن آورده، تاکید کرده است: «بخشی از کار لوزانو در ساحره، جابه‌جایی تعمدی ارکان جمله و همچنین سجاوندی سیال و قاعده‌گریز اوست. دیالوگ‌ها گاه در گیومه هستند و گاهی نه. گاهی عدم وجود نشانه نگارشی باعث می‌شود مرز میان دیالوگ و جمله‌های پس‌وپیش آن نامعلوم باشد. در ترجمه به این شگردهای لوزانا وفادار بوده‌ام.»

نشر عینک اخیراً «ساحره» را با ترجمه نسرین کوچه‌مشکیان در ۱۸۸ صفحه و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان عرضه کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها