یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
مقابله با تجاوز علیه کشور وظیفه نویسندگان ایران‌دوست است

ایلام- شاعر و نویسنده ایلامی گفت: وظیفه هر نویسنده، شاعر، هنرمند و روزنامه‌نگار آزاده و ایران‌دوست، دفاع از وطن و مقابله با بیگانه است.

محمدعلی قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلام، با تاکید بر به وظیفه و نقش مولفان و روزنامه‌نگاران ایلامی در حفظ اتحاد و یکپارچگی و همبستگی در شرایط فعلی گفت: وظیفه هر نویسنده، شاعر، هنرمند و روزنامه‌نگار آزاده، شرافتمند و ایران‌دوست، دفاع از وطن و مقابله با تجاوز علیه کشور است.

مولف کتاب شکارچی گوش‌بُرها ادامه‌داد: در این برهه حساس، تولید محتوای تاثیرگذار و حضور در صف اول مقابله، رسالت هر انسان آزاده‌ای است.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از فرهنگ، هنر و ادبیات در همبستگی و اتحاد در میان مردم، گفت: در شرایط فعلی پرهیز از صف‌بندی و گروه‌گرایی و قطب‌بندی قومیتی، مهم‌ترین عامل همبستگی در مقابله با دشمن است.

سراینده مجموعه شعر پیشرو «از گلوی گل و گلوله» تاکید کرد: ایران، سرزمین نجیب‌زادگان تاریخ است. انسان ایرانی، ریشه در اصالت دارد و در سایه همین اصالت، در لحظات بحرانی همواره همبسته و یکدل است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین