جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
روایت صلح در رمان‌های کودک و نوجوان سپیده نیک‌رو بررسی می‌شود

سیزدهمین نشست گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران با موضوع بررسی کتاب‌های کودک و نوجوان سپیده نیک‌رو، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا در این برنامه که با همکاری کتاب‌های مهتاب (واحد کودک و نوجوان انتشارات محراب قلم) و دبستان شهید افشاریان برگزار می‌شود، قرار است تعدادی از کودکان و نوجوانان درباره صلح و نقش ویژه آن در کتاب‌های این نویسنده سخن بگویند.

سخنران علمی برنامه، یاشار هدایی خواهد بود که پیش از این نیز به‌صورت جدی و مستمر در حوزه نقد ادبیات کودک و نوجوان فعالیت کرده است. مهتاب حاجی‌محمدی، دانش‌آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی که مدتی است به‌عنوان دبیر کارگروه صلح و ادبیات به فعالیت مشغول است، مدیریت نشست روایت صلح در رمان‌های کودک و نوجوان سپیده نیک‌رو را برعهده خواهد داشت.

علاقه‌مندان می‌توانند شنبه (۴ اسفندماه ۱۴۰۳) ساعت ۱۵ به‌صورت حضوری به میدان انقلاب، خیابان ۱۲ فروردین، خیابان شهدای ژاندارمری، پلاک ۹۲، طبقه چهارم، کتاب‌های مهتاب (انتشارات محراب قلم) مراجعه کنند یا از طریق پیوند https://meet.google.com/rnz-cdih-vve به‌صورت برخط در این جلسه شرکت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها