دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۵
«اختيارات حاكم در مديريت جزا» منتشر شد

بررسي قوانين و اختيارات حاكم در كتابي با عنوان «اختيارات حاكم در مديريت جزا» تاليف حجةالاسلام محمد طاهراحمدوند منتشر شد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اين نوشتار كه به موضوع اسلام، سياست، دولت، ولي‌فقيه و اختيارت قضايي و حقوق فقه مي‌پردازد، در دو بخش با عنوان‌هاي «كليات و مفاهيم» و «مجازات و اختيارات مديريتي حاكم» به رشته تحرير درآمده است.

در قسمتي از اين نوشتار با عنوان «حكومت در اصطلاح» آمده است: «حكومت در اصطلاح، عبارت است از قدرت تنظيم دهنده امور داخلي كشور و پاسدار تماميت ارضي و منافع ملي در برابر قدرت‌هاي خارجي كه در نهادهاي سياسي، اجرايي و قضايي، نظامي و انتظامي و بالاتر از همه واضع قوانين و مقررات روز مره و مورد نياز تحقق پيدا مي‌كند.»

از موضوعات اين نوشتار مي‌توان به ظرفيت‌هاي قانون اساسي، تعريف لغوي حاكم، صفات و شرايط حاكم اسلامي، نظريات علماي اهل سنت، اختيارات حاكم، كلمه حكومت، حكومت در اصطلاح، حكم واقعي و ظاهري، حكم حكومتي و غير حكومتي، اقسام حكم حكومتي، احكام عبادي، احكام جزايي، حق مجازات و مبناي آن، اختيارات حاكم در سيستم قضايي، اختيارت حاكم در اجرا و رابطه حكومت و مديريت اشاره كرد.

چاپ اول كتاب « اختيارات حاكم در مديريت جزا» از سوي مركز تحقيقات استراتژيك و دفتر گسترش توليد علم در شمارگان 2000 نسخه،391 صفحه و بهاي 65000 ريال روانه بازار كتاب شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها