شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۱
ندا اختری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بجنورد اظهار کرد: این کتاب در ۱۵۳ صفحه به قطع وزیری به رشته تحریر درآمده است.
وی با اشاره به موضوع کتاب، بیان کرد: گیاه قدومه به عنوان گیاهی دارویی و پتانسیلی مناسب برای استفاده از آنتی اکسیدانها و ضد میکروبها در صنایع داروسازی و غذایی است.
وی گفت: گیاه قدومه منبعی ارزشمند با خاصیت آنتی اکسیدان بالا میتواند مانع اکسیداسیون و فساد لیپیدها شود.
اختری افزود: استفاده از ترکیبات فنل که محلول در آب هستند و به راحتی از بدن دفع میشوند به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی مهم مورد توجه قرار میگیرد.
اختری تاکید کرد: ترکیبات فنلی با تداخل در عمل غشاء سیتوپلاسم و تداخل در ورود و خروج مواد به درون سلول اثر ضدمیکروبی خود را اعمال میکند.
وی تصریح کرد: عصارههای دی کلرومتانی سرشاخههای این گیاه خاصیت ضدمیکروبی دارد و تاثیر مهارکنندگی آن بر باکتریهای گرم مثبت بیشتر از گرم منفی است.
اختری در پایان گفت: این کتاب در شهریورماه به همت انتشارات زبان علم سال جاری به چاپ رسیده است.
نظر شما