اختتامیه رویداد ارزشآفرینی دختران ایران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین اظهار داشت: کار جذابی بود که برای دومین سال برگزار شد و تجربه موفقی شد. هرکدام از همکاران ما که از مجموعه بازدید کردند رضایت داشتند.
وی افزود: ما ۳هزار و ۲۰۰ هنرجو در هنرستانها داریم و خواستیم کار ویژهای را برای دختران هنرجو انجام دهند. امیدواریم بتوانیم برنامههای بیشتری در این حوزهها داشته باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: نسل جدید با دانش پیشرفتهای که دارد میتواند خودش برگزارکننده این دست مراسمها باشد و اثرگذار باشد.
زنان مسئله نیستند؛ حلال مسئله هستند.
فاطمه قاسمپور رئیس فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار داشت: رویکرد زمین دادن به دختران تا الان کمتر مورد توجه بوده است. قبلاً مسئله زنان به نوع دیگری بود و فقط مسئله بودند؛ اما الان راهحلی برای مسائلی هستند.
وی افزود: امروز آمدیم که با کنار هم قرار گرفتن برای حل مسئله تلاش کنیم که اتفاق بزرگی است. شاید الان نتیجه این اتفاق به چشم شما هنرجویان نیاید؛ اما ما نیز که امروز در موضع کنشگری قرار گرفتیم روزی از یک فعالیت دانشجویی یا دانشآموزی آغاز کردیم.
رئیس فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقتی نیروی جوان و نوجوان پای مشکلات کشور میآید قطعاً مشکلات بهنحو دیگری حل میشود و این موضوع امروز بیشازپیش مورد توجه است.
«دا» کلیشههای موجود را شکسته است
همچنین عاطفه خادمی مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست اظهار داشت: ظرفیت و استعداد دختران ایرانزمین میتواند به کشور کمک کند و رویداد دا نشان داد این استعداد چقدر میتواند بزرگ باشد.
وی افزود: «دا» کلیشههای موجود را شکسته است و نشاندهنده پتانسیل دختران است. وظیفه ما در وزارت ارشاد این بود که شما را ببینیم و استعداد شما را پرورش دهیم. رویداد «دا» در همین راستا برگزار میشود و تلاش کردیم حمایت ویژهای از دختران کنیم.
مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: «دا»ی بعدی با گستردگی بیشتری برگزار میشود. شرکتکنندگان «دا»ی دوم سفیران «دا» در مدارس خود خواهند بود تا بتوان آن را گسترش داد.
خادمی تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سعی در انجام وظیفه خود برای دختران دارد. همچنین فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی از ما حمایت ویژهای داشت. امیدوارم با کمک شما هنرجویان بتوانیم روند یکسالۀ «دا»ی سوم را به خوبی پیش ببریم.
وی خاطرنشان کرد: هدف ما روزی است که همه دختران ایرانزمین حداقل یک بار در جریان رویداد «دا» قرار گرفته باشند و همه دختران بتوانند در آن نقشآفرینی کنند و این رویداد نشانی از استعداد دختران ایرانزمین باشد.
اهمیت کنشگری دختران
همچنین ابراهیمی مسئول امور بانوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این آیین اظهار داشت: ضرورت و اهمیت کنشگری دختران در دوره جدید کانون پرورش فکری مورد توجه است. من از نزدیک شاهد بودم که چقدر به صلاحیتهای فردی خود ایمان داشتید و معتقدیم امروز بهترین کسانی که میتوانند مشکل را پیدا و حل کنند شما دختران هستید.
وی افزود: ما در کانون پرورش فکری برگزاری رویدادهای مسئلهمحور با همکاری دختران را مدنظر داریم و در دوره جدید مطمئناً برنامههای بیشتری با نگاه کنشگری دختران است.
مسئول امور بانوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اضافه کرد: کنشگری اجتماعی دختران لازمه امروز جامعه است و ما قطعاً در این راستا تلاش میکنیم و کانون پرورش فکری در دوره جدید این راستا حرکت میکند.
همچنین محسنیفر منتور محتوای رویداد «دا» اظهار داشت: بررسی مهمترین مسائل اجتماعی در رویداد «دا» مدنظر بود. ما سعی کردیم در روندی علمی مسائل اجتماعی مد نظر دختران را بررسی کنیم.
وی افزود: دستاورد بزرگ ما این است که قرار نیست در نقش قربانی قرار بگیریم. ما قربانی نیستیم و منفعل نیستیم و برای حل مسائل اجتماعی کشور نظر و دیدگاه داریم و این صدای بزرگ دختران در این برهه است.
در پایان این مراسم در حالی که قرار بود معاون امور بانوان رئیس جمهور سخنرانی کند با قطع برق در تاریکی از تلاشگران تقدیر شد.
نظر شما