سه‌شنبه ۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲
خاطرات منافقان نافی هر گونه طرفداری از آزادی و مردم خواهی است

سعید جلیلی، عضو شورای امنیت ملی گفت: دشمنان از همه امکانات نرم و غیرنرم برای ضربه زدن انقلاب استفاده می‌کردند از شبنامه و روزنامه و احزابی که مثل قارچ می‌رویید اما نتوانستند کاری به پیش ببرند. آنها درصدد برآمدند مسیر اصلی انقلاب را منحرف کنند؛ همان کاری که در مشروطه کردند.

سرویس تاریخ و سیاست خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، سعید جلیلی، عضو شورای امنیت ملی در همایش بین‌المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی از بهشتی تا آرمان که  سه‌شنبه ۶ تیرماه در مجموعه شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: در چهل و چهار سال در حرکتی که انقلاب داشته، دشمنان در مقاطع مختلف حرکاتی داشتند. به نظرم سه سال اول انقلاب مقطع بسیار مهم است که در آن حرکت سنگینی روی داد و یک جنگ ترکیبی شکل گرفت که به نظرم باید در آن تامل ویژه کرد. چه میراثی از سال‌های ابتدایی انقلاب برای ما به جا مانده است؟ این موضوع مهمی است که نباید از کنار آن ساده گذشت.

او افزود: از فردای پیروزی انقلاب یک جنگ تمام عیار علیه آن شکل گرفت که در سه سال نخست انقلاب روی داد که شیاطین در برابر انقلاب قرار گرفتند اما با همه امکانات‌شان نتوانستند مقابل انقلاب بایستند. مردم توانستند در مقابل آنها بایستند و انقلاب را حفظ کردند چون آنها تجربیاتی از انقلاب مشروطه و ملی شدن صنعت نفت داشتند که در انقلاب آنها را به کار گرفتند و توانستند انقلاب را نگهدارند.

جلیلی ادامه داد: دشمنان از همه امکانات نرم و غیرنرم برای ضربه زدن انقلاب استفاده می‌کردند از شب‌نامه و روزنامه و احزابی که مثل قارچ می‌رویید اما نتوانستند کاری به پیش ببرند. آنها درصدد برآمدند مسیر اصلی انقلاب را منحرف کنند؛ همان کاری که در مشروطه کردند.

عضو عالی شورای امنیت ملی عنوان کرد: آن موقع در دانشگاه آنقدر گروه و حزب ایجاد شده بود که دیوارها را کوپنی کرده بودند و همه تلاش‌شان بر این بود که مفاهیم دینی را تحریف کنند. در کنار این حرکات آنچه اهمیت داشت طرح ادعا بود؛ ادعای آزادی، ادعای مبارزه با امپریالیسم و مردمی بودن و... در فضایی که چنین حرکاتی شکل گرفت که تشخیص حق از نادرست مشکل شد. در آن فضا کسانی وارد عرصه می‌شدند که در فضای نرم سابقه فعالیت داشتند و یک صحنه بزرگ رویارویی شکل دادند. چرا آنها نتوانستند تجربه منحرف کردن مشروطه و شکست ملی کردن نفت را تکرار کنند؟

سعید جلیلی گفت: چون سردارانی به میدان آمدند و توانستند فضا را به دست بگیرند و دشمن را دست خالی رد کنند. در همین فضا آیت‌الله بهشتی در صحنه بود و در مساجد جنوب تهران در حال جهاد تبیین بود. او شخصا در خط مقدم قرار داشت و در مناظرات شرکت می‌کرد و با بزرگترین مخالفان بحث و گفت‌وگو می‌کرد. او در دفاع از حقانیت انقلاب نقش پررنگی داشت.

او ادامه داد: او در خبرگان قانون اساسی مجلس را به قدرت اداره کرد. در همان موقع در تبیین و مناظره و انتخابات حضور موثر افرادی بود که ماهیت جنگ و میدان را می‌شناخت. این حضور پررنگ ادامه داشت تا آنها در تیر ۶۰ به این نتیجه رسیدند که نیروی موثر انقلابی را حذف کنند یعنی دشمن به ته اندیشه رسید و دفتر حزب جمهوری اسلامی را منفجر کردند.  برای پی بردن منافقین خاطرات آنها را بخوانید که در پایگاه اشرف چه کردند؟ در حالی که در سال ۶۰ ادعای دموکراسی و آزادی داشتند اما در عمل نافی آزادی دموکراسی حرکت کردند! لذا صرف ادعا نمی‌توان در برابر ارزش‌ها شک کرد. در سال ۶۰ باور قلبی به آرمان‌های انقلابی وجود داشت که منافقان دست به ترور زدند.

زخم عمیق اسراف در جامعه ما 

نفیسه فیاض‌بخش در همایش (شهدای ترور انقلاب اسلامی از بهشتی تا آرمان) گفت: فردا روز عرفه و روز معرفت است و هفته، هفته توحید است و شهدا برای توحید شدند، باید بگویم تا زمانی که جهاد باشد، ترور هم هست در این  نباید شک کرد.

او افزود: به عنوان کسی که عمری معلم فرزندان شما در دانشگاه هستم، باید از دغدغه خودم در جامعه امروز بگویم و به سخن رهبری در آغاز سال نو اشاره کنم. رهبری به زخم کهنه اسراف در جامعه اشاره کرد. برای اینکه به بعضی اهداف دست پیدا کنیم،احتیاج به تغییر عادت‌ها داریم. بعضی عادت‌ها جامعه ما را از درون تهدید می‌کند که یکی از آن عادت‌ها زخم عمیق اسراف است؛ اسراف آب، برق و نان است. 

این استاد دانشگاه بیان کرد: بخش عمیقی از بودجه ما در این سه موضوع مصرف می‌شود که میزان بالایی از بودجه کشور را به خود اختصاص می‌دهد. به نظرم در این رابطه باید بسیار کار کرد. درباره این موضوع خوب است به یک خاطره اشاره کنم، عیسی خادم امام خمینی(ره) در خاطره‌ای گفت: یک روز امام عصبانی شد و گفت در منزل من و معصیت. این عصبانیت باعث شد در پی آن باشیم که دلیل چیست؟امام گفت در حسینیه جماران یک لامپ روشن است و کسی آن را خاموش نمی‌کند. این اسراف آن‌قدر برای امام مهم بود که بسیار عصبانی شد. حالا در جامعه ما اسراف بسیار بالاست. در حالی که برای جامعه ما به عزت برسد نیاز به جهاد مبارزه با اسراف دارد و باید این جهاد بزرگ و مهم را جدی بگیریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها