این اثر، دومین کتاب او پس از کتاب «پنج نمایشنامهی دانشآموزی» است که سال گذشته به چاپ رسیده بود و امسال نیز تجدید چاپ شد.
در این کتاب، سه نمایشنامه «جشن تولد»،«بزرگترین گنج دنیا» و «دنیای شیرین» گنجانده شدهاند.
نمایشنامه «جشن تولد» به آسیبهای استفادهی بیش از حد کودکان از بازیهای رایانهای، نمایشنامه «بزرگترین گنج دنیا» به موضوع دوستیابی در فضای مجازی و نمایشنامهی «دنیای شرین» به آموزش نظم برای کودکان میپردازد.
مرتضی هاشمی،که فعالیتهای نمایشی خود را از سال ۱۳۷۲ با نویسندگی و اجرای نمایش برای کودکان و نوجوانان آغاز کرده، تاکنون ژانرهای دیگر نمایشی را نیز آزموده اما معتقد است کار کودک به دلیل تاثیرگذاری و آموزش به مخاطبان هدف و تربیت نسل آینده، جذابتر و البته حساستر از سایر گونههای نمایشی است.
کتاب «سه نمایشنامهی کودک و نوجوان» با شمارگان ۵۰۰ نسخه در ۱۱۷ صفحه با قیمت ۳۵ هزار تومان وارد بازار نشر شده است.
نظر شما