به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در این شماره که با محوریت غذا در ادبیات منتشر شده مطالبی متنوع فرهنگی، اجتماعی و آشپزی دیده میشود.
منصوره اتحادیه در یادداشتی با عنوان «گنجهای خانگی» به دفترچههای آشپزی زنان ایرانی میپردازد. همچنین بخشی از کتاب نعمتالله فاضلی با نام «چای روزمره» هم در این شماره منتشر شده است.
احمد اخوت نیز مطلبی از چارلز سیمیچ را با نام «غذا و شادمانی» ترجمه کرده است. مریم طاهریمجد نیز پیرامون خوالیگر و خوالیگری در شاهنامه مطلبی در مجله دارد. حضور خوراک در ادبیات داستانی ایران و جهان، گیاهخواری صادق هدایت و بزمهای دایی جان ناپلئون دیگر مطالب مجله در این شماره هستند.
فصلنامه «تنور» با قیمت یک میلیون و دویست هزار تومان عرضه شده است.
نظر شما