
منوچهر حسنزاده، ویروس کرونا را مانند سایر مصائب تاریخی، معضلی گذرا خواند و برای تحمل فشارهای روانی، مردم را به خواندن شعر و رمانهای تاریخی دعوت کرد.
وی افزود:در مواجهه با این وضعیت و برای کنترل فشارهای روحی باید به نسبت جمعیت ایران و جهان و میزان ابتلا به کرونا را در نظر بگیریم؛ یعنی بدانیم که این جهان چند میلیارد جمعیت دارد و احتمال برخورد این ویروس با مردم ایران نسبت به جمعیت جهان چهقدر است؟
حسنزاده عنوان کرد: البته نگاه نسبی به این موضوع نباید مانع از عمل کردن به توصیههای بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر نهادهای متولی آن شود.
مدیر انتشارات مروارید بیان کرد: متاسفانه رادیو وتلویزیون که باید در این زمان، برنامههای شاد و سرگرمکننده برای در خانه ماندن مردم پخش کند و شرایط را کمی بر مردم آسان کند، غافل است. این مسائل در جامعه اتفاق میافتد؛ اما استرس ناشی از این ویروس بیش از تاثیر واقعی آن به مردم صدمه میزند.
وی با اشاره به راههای مقابله روحی با این ویروس در جامعه خاطرنشان کرد: از آنجایی که این روزها باید مدت زیادی را در خانه سپری کرد، میتوان با کتابخواندن و مطالعه شعر، رمان تاریخی و... تماشای فیلم، تلویزیون و البته انجام کارهای سرگرمکننده اوقات خود را سپری کنیم و از فشارهای روحی و روانی ناشی از این بیماری در امان باشیم.
وی ادامه داد: ویروس کرونا از جنگ، و شرایط مردم ایران از شرایط مردم سوریه بدتر نیست. معضل کرونا هم بهزودی تمام خواهد شد.
مدیر انتشارات مروارید با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا، یک مسأله اجتماعی است که با رعایت مسائل بهداشتی تقلیل پیدا میکند، گفت: زندگی ادامه دارد و باید با رعایت نکات بهداشتی با معضل پیشرو مقابله کرد.
حسنزاده تاکید کرد: البته نباید فراموش کنیم که به همدیگر انرژی مثبت بدهیم. این معضل نیز همانند دیگر تلخیهای روزگار، عمری دارد که آن هم بهزودی بهپایان میرسد.
نظر شما